Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumlarından Üniversite Başarısı

SİYASET 10.08.2016 - 20:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumlarından Üniversite Başarısı

2016 YGS ve LYS de Nevşehir birincilikleri ve onlarca Türkiye derecesi elde eden Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri yerleştirme sonuçlarında da Türkiye’nin en iyi üniversitelerini kazanma başarısı gösterdi.
2016 YGS ve LYS de Nevşehir birincilikleri ve onlarca Türkiye derecesi elde eden Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri yerleştirme sonuçlarında da Türkiye’nin en iyi üniversitelerini kazanma başarısı gösterdi.   22 yıllık eğitim tecrübesi ve Nevşehir’in en iyi kadrosu ile büyük başarılara imza atan Kardelen Eğitim Kurumları 2016 LYS yerleştirmelerinde de muhteşem bir başarı elde etti. 2016 LYS de Türkiye 312.liği Türkiye 472.liği ve İlk 500 de 2 derece İlk 1.000 de 5 derece İlk 5.000 de 24 derece İlk 10.000 de 35 derece İlk 15.000 de 55 derece İlk 20.000 de 62 derece olmak üzere bireysel başarının yanında kitlesel bir başarı da elde eden Kardelen Eğitim Kurumları, öğrencilerini Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştirme başarısını göstermiştir.   2016 ÖSYS sonuçlarına dair bir açıklama yapan Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert açıklamasında; ‘’ İlimizin ilk özel okulu olma ayrıcalığının yanı sıra, başarıda da ilkleri yaşatan Özel Kardelen Koleji, 2016 ÖSYS sonuçlarına göre Nevşehir’in eğitimde ‘’LİDER OKULU’’ olmaya devam ediyor. LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından elde ettiğimiz muhteşem başarı uzun zaman süren özverili çalışmalarımızın meyvesidir. LYS çeşitli puan türlerinde Türkiye 312. liği, 472. liği ile Nevşehir birincilikleri elde eden Kardelen Eğitim Kurumlarımız aynı şekilde üniversite yerleştirme sonuçlarında da Türkiye’nin en gözde üniversitelerine öğrencilerini yerleştirme başarısını gösterdi. Sahip olduğumuz alanında uzman ve dinamik kadromuz ile geleceğin liderlerini yetiştiren Özel Kardelen Kolejimizin başarıları artarak devam edecektir. Elde edilen bu büyük başarıların mimarı olan ve canla başla çalışan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve desteklerini hep htiğimiz değerli velilerimize Kardelen Ailesi adına teşekkür ederim.’’ dedi  
2016 YGS ve LYS de Nevşehir birincilikleri ve onlarca Türkiye derecesi elde eden Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri yerleştirme sonuçlarında da Türkiye’nin en iyi üniversitelerini kazanma başarısı gösterdi.

2016 YGS ve LYS de Nevşehir birincilikleri ve onlarca Türkiye derecesi elde eden Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri yerleştirme sonuçlarında da Türkiye’nin en iyi üniversitelerini kazanma başarısı gösterdi.

 

22 yıllık eğitim tecrübesi ve Nevşehir’in en iyi kadrosu ile büyük başarılara imza atan Kardelen Eğitim Kurumları 2016 LYS yerleştirmelerinde de muhteşem bir başarı elde etti.

2016 LYS de Türkiye 312.liği

Türkiye 472.liği ve

İlk 500 de 2 derece

İlk 1.000 de 5 derece

İlk 5.000 de 24 derece

İlk 10.000 de 35 derece

İlk 15.000 de 55 derece

İlk 20.000 de 62 derece olmak üzere bireysel başarının yanında kitlesel bir başarı da elde eden Kardelen Eğitim Kurumları, öğrencilerini Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleştirme başarısını göstermiştir.

 

2016 ÖSYS sonuçlarına dair bir açıklama yapan Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert açıklamasında; ‘’ İlimizin ilk özel okulu olma ayrıcalığının yanı sıra, başarıda da ilkleri yaşatan Özel Kardelen Koleji, 2016 ÖSYS sonuçlarına göre Nevşehir’in eğitimde ‘’LİDER OKULU’’ olmaya devam ediyor. LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından elde ettiğimiz muhteşem başarı uzun zaman süren özverili çalışmalarımızın meyvesidir. LYS çeşitli puan türlerinde Türkiye 312. liği, 472. liği ile Nevşehir birincilikleri elde eden Kardelen Eğitim Kurumlarımız aynı şekilde üniversite yerleştirme sonuçlarında da Türkiye’nin en gözde üniversitelerine öğrencilerini yerleştirme başarısını gösterdi. Sahip olduğumuz alanında uzman ve dinamik kadromuz ile geleceğin liderlerini yetiştiren Özel Kardelen Kolejimizin başarıları artarak devam edecektir. Elde edilen bu büyük başarıların mimarı olan ve canla başla çalışan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve desteklerini hep htiğimiz değerli velilerimize Kardelen Ailesi adına teşekkür ederim.’’ dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.