Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mert’ten açıklama

EĞİTİM 30.03.2020 - 17:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mert’ten açıklama

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, okulların 30 Nisan tarihine kadar ertelenmesi dolayısıyla öğrencilerin derslerini Kardelen Akademi’den takip edeceğini açıkladı.
  Özel Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert yaptığı açıklamada şunları kaydetti;   Kıymetli Velilerimiz,   Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (COVID-19), üzülerek söylüyorum ki ülkemizdeki eğitim faaliyetlerini de olumsuz etkilemiştir. Salgının henüz kontrol altına alınamamış olması sebebiyle de eğitime verilen ara 30 Nisan 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.   Kardelen Eğitim Kurumları olarak tüm dünyayı olumsuz etkileyen bu süreçte öğrencilerimizin gereksinimlerine cevap verebilmek adına tüm tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Bu tedbirler kapsamında;   • “Kardelen Akademi”nin etkin kullanımını sağlayarak online sistem üzerinden öğrencilerimizin tüm sınıf seviyelerinde tüm derslerden test&deneme sınavı çözümüne olanak sağlanmıştır.   • Kurulan whatsapp grupları neticesinde öğrencilerimizin yapamadığı sorulara ve ihtiyaç duyduğu konulara yönelik çalışmalar gerçekleştirilmiş ve bu bağlamdan hareketle sorular çözülüp konu anlatımları lider eğitim kadromuz tarafından videolarla öğrencilerimize aktarılmıştır.   • İşler Online ve EBA üzerinden öğrencilerimizin farklı kanallar aracılığıyla da ders dinlemelerine olanak sağlanmıştır.   • Geliştirilen programlar dahilinde lider eğitim kadromuzun online dersleri de içerisinde bulunduğumuz hafta içinde başlayacaktır.   • Online deneme sınavlarımız, sistemimiz üzerinden gerçekleştirilir gerçekleştirilmez sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından gerek öğrenci bazında gerekse veli bazında değerlendirmeler gerçekleştirilmiş, sürecin ilerleyişi ve duyulan gereksinimler hakkında veli görüşmeleri gerçekleştirilmiştir.   Sözleşmemiz gereği yüz yüze gerçekleştirilmesi gereken sürecimiz küresel bir olumsuzluktan ötürü bir süre online olarak devam edecektir. Lakin özellikle belirtmek isterim ki bu sürecin sonlanmasıyla birlikte sürecin tamamının telafisi, uygulanacak olan “telafi programı”mız ile gerçekleştirilecektir. Bu etkinlikler çerçevesinde de tüm öğrencilerimizin tüm eksiklerini kapatmaya yönelik çalışmalarımız gerçekleştirilecektir.   Saygıdeğer Velilerimiz,   Gerek sizler gerekse öğrencilerimiz bizlere her daim güvendiniz. Bu durum neticesinde Kardelen Eğitim Kurumları olarak bizlere duyulan bu güveni boşa çıkarmamak üzere var gücümüzle çalışıp sizlerin yanında olacağız. Nevşehir’in en iyi kadrosuna sahip kurumumuz adına ve her biri birbirinden kıymetli lider eğitim kadromuz adına sizlere söz veriyorum. Bu konuda son derece müsterih olabilirsiniz, evlatlarınız bize emanet…   Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler dilerim. Saygılarımla.
Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, okulların 30 Nisan tarihine kadar ertelenmesi dolayısıyla öğrencilerin derslerini Kardelen Akademi’den takip edeceğini açıkladı.

 

Özel Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

 

Kıymetli Velilerimiz,

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (COVID-19), üzülerek söylüyorum ki ülkemizdeki eğitim faaliyetlerini de olumsuz etkilemiştir. Salgının henüz kontrol altına alınamamış olması sebebiyle de eğitime verilen ara 30 Nisan 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

 

Kardelen Eğitim Kurumları olarak tüm dünyayı olumsuz etkileyen bu süreçte öğrencilerimizin gereksinimlerine cevap verebilmek adına tüm tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Bu tedbirler kapsamında;

 

• “Kardelen Akademi”nin etkin kullanımını sağlayarak online sistem üzerinden öğrencilerimizin tüm sınıf seviyelerinde tüm derslerden test&deneme sınavı çözümüne olanak sağlanmıştır.

 

• Kurulan whatsapp grupları neticesinde öğrencilerimizin yapamadığı sorulara ve ihtiyaç duyduğu konulara yönelik çalışmalar gerçekleştirilmiş ve bu bağlamdan hareketle sorular çözülüp konu anlatımları lider eğitim kadromuz tarafından videolarla öğrencilerimize aktarılmıştır.

 

• İşler Online ve EBA üzerinden öğrencilerimizin farklı kanallar aracılığıyla da ders dinlemelerine olanak sağlanmıştır.

 

• Geliştirilen programlar dahilinde lider eğitim kadromuzun online dersleri de içerisinde bulunduğumuz hafta içinde başlayacaktır.

 

• Online deneme sınavlarımız, sistemimiz üzerinden gerçekleştirilir gerçekleştirilmez sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından gerek öğrenci bazında gerekse veli bazında değerlendirmeler gerçekleştirilmiş, sürecin ilerleyişi ve duyulan gereksinimler hakkında veli görüşmeleri gerçekleştirilmiştir.

 

Sözleşmemiz gereği yüz yüze gerçekleştirilmesi gereken sürecimiz küresel bir olumsuzluktan ötürü bir süre online olarak devam edecektir. Lakin özellikle belirtmek isterim ki bu sürecin sonlanmasıyla birlikte sürecin tamamının telafisi, uygulanacak olan “telafi programı”mız ile gerçekleştirilecektir. Bu etkinlikler çerçevesinde de tüm öğrencilerimizin tüm eksiklerini kapatmaya yönelik çalışmalarımız gerçekleştirilecektir.

 

Saygıdeğer Velilerimiz,

 

Gerek sizler gerekse öğrencilerimiz bizlere her daim güvendiniz. Bu durum neticesinde Kardelen Eğitim Kurumları olarak bizlere duyulan bu güveni boşa çıkarmamak üzere var gücümüzle çalışıp sizlerin yanında olacağız. Nevşehir’in en iyi kadrosuna sahip kurumumuz adına ve her biri birbirinden kıymetli lider eğitim kadromuz adına sizlere söz veriyorum. Bu konuda son derece müsterih olabilirsiniz, evlatlarınız bize emanet…

 

Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler dilerim. Saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.