MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Kayıt Yoğunluğu

EĞİTİM 10.04.2017 - 10:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Kayıt Yoğunluğu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde erken kayıt döneminin başlamasıyla birlikte kayıtlardaki yoğunluk dikkat çekiyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde erken kayıt döneminin başlamasıyla birlikte kayıtlardaki yoğunluk dikkat çekiyor.   2017-2018 eğitim ve öğretim yılı için erken kayıt döneminin başlamasıyla birlikte konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “2017-2018 eğitim ve öğretim yılı erken kayıtlarımız geride bıraktığımız hafta itibariyle başlamıştır. Bu yılki erken kayıtlarımıza, geçen yıllarda olduğu gibi halkımızın ilgisi son derece yüksek olması bizi ayrıca memnun etmektedir. Bu istikrarın yakalanmasının ardında da pek çok etken vardır. Öncelikli olarak her biri alanında uzman, hem dershane hem de özel okul deneyimi bulunan lider kadromuz bu yönüyle kurumumuzu yaptıkları çalışmalarla her daim zirveye taşımıştır. Geçen yılki TEOG sınavlarında 500 tam puan alarak okulumuzu tercih eden Türkiye 1.si öğrencilerimizin bu yöndeki tercihleri de bu görüşü kanıtlar niteliktedir.   Bizler Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimize akademik ve sosyal yönden maksimum düzeyde verim sağlama hedefindeyiz. Bu bağlamda kurumumuzdaki öğrencileri dershaneye yahut özel derse ihtiyaç duymaksızın, kendi bireysel ihtiyaçları doğrultusunda yetiştirebilmek amacıyla çok yoğun bir mesai sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin akademik ve sosyal yönden ihtiyaçlarını belirleyip bu doğrultuda hazırladığımız çalışma planlarıyla da velilerimize vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Velilerimize verilen sözlerin yerine getirilmesi de kurumumuzu zirveye taşıyan önemli etkenlerden bir tanesi olarak göze çarpıyor. Uygulanan bu programlar ve elde edilen birçok başarı neticesinde 1. TEOG sınavında derece yapan öğrencilerin velileri de daha 2. TEOG sınavı yapılmadan ön kayıtlarını yaptırmış durumda. Nitekim kontenjanımızın sınırlı olmasından dolayı bu imkânlara sahip olunabilmesi için velilerin erken kayıt fırsatlarından zaman kaybetmeksizin faydalanması gerekmektedir. Velilerimizin lise kararı vermeden önce mutlaka kurumumuza uğrayıp bizlerden bu yönde bilgi almaları hem velilerin hem de öğrencilerimizin lehine olacaktır.” denildi  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde erken kayıt döneminin başlamasıyla birlikte kayıtlardaki yoğunluk dikkat çekiyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde erken kayıt döneminin başlamasıyla birlikte kayıtlardaki yoğunluk dikkat çekiyor.

 

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı için erken kayıt döneminin başlamasıyla birlikte konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “2017-2018 eğitim ve öğretim yılı erken kayıtlarımız geride bıraktığımız hafta itibariyle başlamıştır. Bu yılki erken kayıtlarımıza, geçen yıllarda olduğu gibi halkımızın ilgisi son derece yüksek olması bizi ayrıca memnun etmektedir. Bu istikrarın yakalanmasının ardında da pek çok etken vardır. Öncelikli olarak her biri alanında uzman, hem dershane hem de özel okul deneyimi bulunan lider kadromuz bu yönüyle kurumumuzu yaptıkları çalışmalarla her daim zirveye taşımıştır. Geçen yılki TEOG sınavlarında 500 tam puan alarak okulumuzu tercih eden Türkiye 1.si öğrencilerimizin bu yöndeki tercihleri de bu görüşü kanıtlar niteliktedir.

 

Bizler Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimize akademik ve sosyal yönden maksimum düzeyde verim sağlama hedefindeyiz. Bu bağlamda kurumumuzdaki öğrencileri dershaneye yahut özel derse ihtiyaç duymaksızın, kendi bireysel ihtiyaçları doğrultusunda yetiştirebilmek amacıyla çok yoğun bir mesai sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin akademik ve sosyal yönden ihtiyaçlarını belirleyip bu doğrultuda hazırladığımız çalışma planlarıyla da velilerimize vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Velilerimize verilen sözlerin yerine getirilmesi de kurumumuzu zirveye taşıyan önemli etkenlerden bir tanesi olarak göze çarpıyor. Uygulanan bu programlar ve elde edilen birçok başarı neticesinde 1. TEOG sınavında derece yapan öğrencilerin velileri de daha 2. TEOG sınavı yapılmadan ön kayıtlarını yaptırmış durumda. Nitekim kontenjanımızın sınırlı olmasından dolayı bu imkânlara sahip olunabilmesi için velilerin erken kayıt fırsatlarından zaman kaybetmeksizin faydalanması gerekmektedir. Velilerimizin lise kararı vermeden önce mutlaka kurumumuza uğrayıp bizlerden bu yönde bilgi almaları hem velilerin hem de öğrencilerimizin lehine olacaktır.” denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.