MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Sınırlı Sayıda Kontenjan Kaldı!

EĞİTİM 20.07.2017 - 15:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Sınırlı Sayıda Kontenjan Kaldı!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kontenjanların bir anda doluluk seviyesine ulaştı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kontenjanların bir anda doluluk seviyesine ulaştı.   Resmi TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Kardelen Eğitim Kurumlarındaki kayıt yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. Kayıtlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Resmi sonuçların açıklanmasının hemen ardından bizlerle iletişime geçip resmi kayıtların başladığı ilk günden itibaren tercihini bizden yana kullanan tüm velilerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Şuanda sınırlı sayıda kontenjanlarımız bulunmaktadır. Bu durum da bizlere duyulan güvenin en büyük göstergelerinden biri nitekim TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak büyük başarıya imza atan şampiyon öğrencilerimizin yanında ilimizin her bir köşesinden bizleri tercih ederek teveccüh gösteren öğrencilerimizin ve velilerimizin varlığı da sorumluluk bilincimizin en büyük göstergesidir. Bizler de bu sorumluluğun farkında olan eğitimciler olarak çalışmalarımıza tıpkı geçmişte olduğu gibi çocuklarımızın sosyal ve akademik gelişimlerine maksimum düzeyde katkı sağlamak bilinciyle ve hassasiyetle yaklaşacağız. Her biri alanında uzman, hem okul hem de dershane deneyimi bulunan lider kadromuzla da bu yükü başarıyla omuzlayacağımız kanaatindeyim. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerime şimdiden başarılar diliyor; halkımızın, kurumumuza göstermiş olduğu teveccühten dolayı tüm velilerime ve öğrencilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kontenjanların bir anda doluluk seviyesine ulaştı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kontenjanların bir anda doluluk seviyesine ulaştı.

 

Resmi TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Kardelen Eğitim Kurumlarındaki kayıt yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. Kayıtlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Resmi sonuçların açıklanmasının hemen ardından bizlerle iletişime geçip resmi kayıtların başladığı ilk günden itibaren tercihini bizden yana kullanan tüm velilerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Şuanda sınırlı sayıda kontenjanlarımız bulunmaktadır. Bu durum da bizlere duyulan güvenin en büyük göstergelerinden biri nitekim TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak büyük başarıya imza atan şampiyon öğrencilerimizin yanında ilimizin her bir köşesinden bizleri tercih ederek teveccüh gösteren öğrencilerimizin ve velilerimizin varlığı da sorumluluk bilincimizin en büyük göstergesidir. Bizler de bu sorumluluğun farkında olan eğitimciler olarak çalışmalarımıza tıpkı geçmişte olduğu gibi çocuklarımızın sosyal ve akademik gelişimlerine maksimum düzeyde katkı sağlamak bilinciyle ve hassasiyetle yaklaşacağız. Her biri alanında uzman, hem okul hem de dershane deneyimi bulunan lider kadromuzla da bu yükü başarıyla omuzlayacağımız kanaatindeyim. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerime şimdiden başarılar diliyor; halkımızın, kurumumuza göstermiş olduğu teveccühten dolayı tüm velilerime ve öğrencilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.