Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Günleri Sona Erdi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2014 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Günleri Sona Erdi

Özel Kardelen Koleji tarafından Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardelen Günleri sona erdi. Özel Kardelen Koleji öğrencileri tarafından resim sergisi, Fen, Matematik proje sergileri, Kimya ve Biyoloji sergilerinin yanı sıra iki gün boyunca çeşitli etkinlikler ile devam eden Kardelen Günleri sona erdi. Özel Kardelen Koleji Ortaokul öğrencilerinin dans ve koro gösterileri ile başlayan etkinlikler, ana okulu ve ilkokul öğrencilerinin muhteşem gösterileri ile sona erdi. Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen Kardelen Günleri'ne öğrenci velilerinin yanı sıra Nevşehirli vatandaşlarında büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yaptığı açıklamada Kardelen Günleri'ne büyük bir ilgi olduğunu ve bundan dolayı da son derece mutlu olduklarını kaydetti. Kaplan, '' Özel Kardelen Koleji olarak bu yıl 3. Kardelen Günlerimiz sergi açılışımız ile başlamıştı. Daha sonra ise öğrencilerimiz tarafından hazırlanan dans ve koro eşliğinde devam eden etkinliklerimiz anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizin gösterileri ile adeta bir şova dönüştü. Kardelen Günlerimize öğrencilerimizin yanı sıra öğrenci velilerimiz ve Nevşehir halkı büyük bir ilgi gösterdi. 3.Kardelen Günlerinde emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum''dedi.
Özel Kardelen Koleji tarafından Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardelen Günleri sona erdi. Özel Kardelen Koleji öğrencileri tarafından resim sergisi, Fen, Matematik proje sergileri, Kimya ve Biyoloji sergilerinin yanı sıra iki gün boyunca çeşitli etkinlikler ile devam eden Kardelen Günleri sona erdi. Özel Kardelen Koleji Ortaokul öğrencilerinin dans ve koro gösterileri ile başlayan etkinlikler, ana okulu ve ilkokul öğrencilerinin muhteşem gösterileri ile sona erdi. Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen Kardelen Günleri'ne öğrenci velilerinin yanı sıra Nevşehirli vatandaşlarında büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.
Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan yaptığı açıklamada Kardelen Günleri'ne büyük bir ilgi olduğunu ve bundan dolayı da son derece mutlu olduklarını kaydetti. Kaplan, '' Özel Kardelen Koleji olarak bu yıl 3. Kardelen Günlerimiz sergi açılışımız ile başlamıştı. Daha sonra ise öğrencilerimiz tarafından hazırlanan dans ve koro eşliğinde devam eden etkinliklerimiz anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizin gösterileri ile adeta bir şova dönüştü. Kardelen Günlerimize öğrencilerimizin yanı sıra öğrenci velilerimiz ve Nevşehir halkı büyük bir ilgi gösterdi. 3.Kardelen Günlerinde emeği geçen tüm öğretmen,öğrenci ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum''dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.