Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 1. sınıf olgunluk testi

EĞİTİM 29.01.2021 - 09:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji 1. sınıf olgunluk testi

İlkokul rehberlik birimi tarafından 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimize olgunluk testi uygulanmaktadır.
  İlkokul rehberlik birimi tarafından 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimize olgunluk testi uygulanmaktadır.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar yaptığı açıklamada 1. sınıfa başlamak hem çocuk hem de aile için büyük bir yenilik ve önemli bir değişimdir. Okul olgunluğu kavramı çocuğun bilişsel, devinimsel, çevresel, sosyal ve duygusal gelişimi açısından belirli bir düzeye gelmesi ve okulda kendisinden beklenenleri başarılı bir şekilde yerine getirmeye hazır olması anlamı taşımaktadır. Ayrıca yapılan olgunluk testi dönütlerinin, velilerimize değerlendirme dönütlerinin verilmesi ‘’ çocuğum 1. sınıfa hazır mı ‘’ sorusunun cevabı verilmektedir.   Eldeki verilerle çocuklarımızın özellikleri dikkate alınarak  öğretmen / öğrenci uyumu kendisiyle ve çevresiyle barışık ,mutlu, başarılı bir öğrenim için velilerimize gerekli bilgilendirme ve tavsiyeler yapılmaktadır.                 
İlkokul rehberlik birimi tarafından 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimize olgunluk testi uygulanmaktadır.

 

İlkokul rehberlik birimi tarafından 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimize olgunluk testi uygulanmaktadır.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Burhan Kaynar yaptığı açıklamada 1. sınıfa başlamak hem çocuk hem de aile için büyük bir yenilik ve önemli bir değişimdir. Okul olgunluğu kavramı çocuğun bilişsel, devinimsel, çevresel, sosyal ve duygusal gelişimi açısından belirli bir düzeye gelmesi ve okulda kendisinden beklenenleri başarılı bir şekilde yerine getirmeye hazır olması anlamı taşımaktadır. Ayrıca yapılan olgunluk testi dönütlerinin, velilerimize değerlendirme dönütlerinin verilmesi ‘’ çocuğum 1. sınıfa hazır mı ‘’ sorusunun cevabı verilmektedir.

 

Eldeki verilerle çocuklarımızın özellikleri dikkate alınarak  öğretmen / öğrenci uyumu kendisiyle ve çevresiyle barışık ,mutlu, başarılı bir öğrenim için velilerimize gerekli bilgilendirme ve tavsiyeler yapılmaktadır.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.