Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 1.sınıf öğretmenleri açıklandı

EĞİTİM 19.01.2019 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji 1.sınıf öğretmenleri açıklandı

Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 25 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim kurumları 2019-2020 eğitim öğretim dönemi birinci sınıf öğretmenlerini ilan etti.
    Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 25 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim Kurumları 2019-2020 eğitim öğretim dönemi birinci sınıf öğretmenlerini ilan etti. Yaptığı eğitim yatırımları ile adından sıkça söz ettiren ve kamuoyunun büyük beğenisini toplayan Kardelen Koleji tecrübeli sınıf öğretmeni kadrosuyla yola devam dedi. Her biri alanında uzman eğitimcilerden oluşan Kardelen Eğitim Kurumları öğretmen kadrosu önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de Nevşehir halkına hizmet vermeye devam edecek. 2019-2020 Eğitim öğretim yılında geleceğimizi emanet edeceğimiz ve Nevşehir'in teveccühünü kazanmış sınıf öğretmenleri Selda Çalışkan, Birsen Gürbüz ve Zeliha Şahin olacak. Değerli öğretmenlerimizin özgeçmişleri ise şu şekilde;   Selda Çalışkan; Nevşehir doğumlu olan Selda Çalışkan ilk ve orta öğrenimini Gülşehir'de, lise öğrenimini Nevşehir Öğretmen Lisesi'nde tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Yüksek Okulu'ndan mezun olarak meslek hayatına Diyarbakır'da başlamıştır. Daha sonra Nevşehir'de Karacaşar , 20 Temmuz ve Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okullarında görev yapan Çalışkan. Devlette 26 yıl çalıştıktan sonra 2015 yılında emekli olarak Özel Kardelen Koleji ailesine katılmıştır.   Birsen Gürbüz; Osmaniye - Kadirli doğumlu olan Birsen Gürbüz, ilk orta ve lise eğitimini Kadirli'de üniversite eğitimini ise Çukurova üniversitesine bağlı Hatay Eğitim Yüksek okulunda tamamlamıştır. Öğretmenlik görevine Nevşehir Basansarnıç köyünde başlamıştır. Sıra ile Tatlarin Ballık ilkokulu, Kaymaklı Atatürk ilkokulu, Göre ilkokulu, 30 Ağustos ilkokulu ve Mehmet Gülen ilkokulunda çalışmıştır. Birsen Gürbüz 26 yıl devlet okullarında görev yaptıktan sonra emekli olmuş, 2015 yılında Özel Kardelen Kolejinde çalışmaya başlamıştır.   Zeliha Şahin; 1988’de Nevşehir’de doğdu.İlk ve orta öğrenimini Nevşehir'de tamamladıktan sonra liseyi Trabzon'da Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu. Ardından İnönü Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanarak 2010 yılında mezun oldu. Nevşehir Derinkuyu ilçesinde göreve başlayan Çalışkan ardından 4 yıl özel eğitim alanında çalıştı. 2015-2016 eğitim öğretim yılında 75.yıl ilkokulunda görev yaptı. 2016 yılı itibar ile Kardelen koleji ailesine katıldı.
Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 25 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim kurumları 2019-2020 eğitim öğretim dönemi birinci sınıf öğretmenlerini ilan etti.

 

 

Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 25 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim Kurumları 2019-2020 eğitim öğretim dönemi birinci sınıf öğretmenlerini ilan etti. Yaptığı eğitim yatırımları ile adından sıkça söz ettiren ve kamuoyunun büyük beğenisini toplayan Kardelen Koleji tecrübeli sınıf öğretmeni kadrosuyla yola devam dedi. Her biri alanında uzman eğitimcilerden oluşan Kardelen Eğitim Kurumları öğretmen kadrosu önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de Nevşehir halkına hizmet vermeye devam edecek. 2019-2020 Eğitim öğretim yılında geleceğimizi emanet edeceğimiz ve Nevşehir'in teveccühünü kazanmış sınıf öğretmenleri Selda Çalışkan, Birsen Gürbüz ve Zeliha Şahin olacak. Değerli öğretmenlerimizin özgeçmişleri ise şu şekilde;

 

Selda Çalışkan; Nevşehir doğumlu olan Selda Çalışkan ilk ve orta öğrenimini Gülşehir'de, lise öğrenimini Nevşehir Öğretmen Lisesi'nde tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Yüksek Okulu'ndan mezun olarak meslek hayatına Diyarbakır'da başlamıştır. Daha sonra Nevşehir'de Karacaşar , 20 Temmuz ve Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okullarında görev yapan Çalışkan. Devlette 26 yıl çalıştıktan sonra 2015 yılında emekli olarak Özel Kardelen Koleji ailesine katılmıştır.

 

Birsen Gürbüz; Osmaniye - Kadirli doğumlu olan Birsen Gürbüz, ilk orta ve lise eğitimini Kadirli'de üniversite eğitimini ise Çukurova üniversitesine bağlı Hatay Eğitim Yüksek okulunda tamamlamıştır. Öğretmenlik görevine Nevşehir Basansarnıç köyünde başlamıştır. Sıra ile Tatlarin Ballık ilkokulu, Kaymaklı Atatürk ilkokulu, Göre ilkokulu, 30 Ağustos ilkokulu ve Mehmet Gülen ilkokulunda çalışmıştır. Birsen Gürbüz 26 yıl devlet okullarında görev yaptıktan sonra emekli olmuş, 2015 yılında Özel Kardelen Kolejinde çalışmaya başlamıştır.

 

Zeliha Şahin; 1988’de Nevşehir’de doğdu.İlk ve orta öğrenimini Nevşehir'de tamamladıktan sonra liseyi Trabzon'da Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu. Ardından İnönü Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanarak 2010 yılında mezun oldu. Nevşehir Derinkuyu ilçesinde göreve başlayan Çalışkan ardından 4 yıl özel eğitim alanında çalıştı. 2015-2016 eğitim öğretim yılında 75.yıl ilkokulunda görev yaptı. 2016 yılı itibar ile Kardelen koleji ailesine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.