MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 2020-2021 Birinci sınıf öğretmenlerini açıkladı

EĞİTİM 04.03.2020 - 13:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji 2020-2021 Birinci sınıf öğretmenlerini açıkladı

Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 26 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim kurumları 2020-2021 eğitim öğretim dönemi birinci sınıf öğretmenlerini ilan etti.
  Yaptığı eğitim yatırımları ile adından sıkça söz ettiren ve kamu oyunun büyük beğenisini toplayan Kardelen Koleji tecrübeli sınıf öğretmeni kadrosuyla yola devam dedi. Her biri alanında uzman eğitimcilerden oluşan Kardelen Eğitim Kurumları öğretmen kadrosu önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de Nevşehir halkına hizmet vermeye devam edecek.   2020-2021 Eğitim öğretim yılında geleceğimizi emanet edeceğimiz ve Nevşehir'in teveccühünü kazanmış sınıf öğretmenleri Seher ALEVLİ, Adem ÇINKIR ve Ekrem KALAY olacak.   Değerli öğretmenlerimizin özgeçmişleri ise şu şekilde;   Seher ALEVLİ Sınıf Öğretmeni   1969 Uçhisar doğumlu olan Seher ALEVLİ; ilk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. Niğde Eğitim Yüksek Okulunda 1989 yılında mezun oldu.Yozgat’ın Akdağmedeni Çiçekli Köyünde göreve başladı. Nevşehir de Kurugöl, Özyayla köylerinde, Rauf Nail Akman İlköğretim okulunda ve son olarak 75. Yıl İlkoklunda 26 yıl görev yaptı. 2016-2017 öğretim yılından itibaren Kardelen ilkokulun da çalışmak üzere Kardelen Eğitim Kurumları ile anlaşan Seher Alevli evli ve iki çocuk annesidir.   Adem ÇINKIR Sınıf Öğretmeni   1965 Kahramanmaraş doğumlu olan Adem ÇINKIR, Konya Selçuk Üniversitesi Niğde Eğitim Yüksekokul’undan mezun oldu. Avanos Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda, Avanos Bahçelievler 100. Yıl İlkokulunda olmak üzere yurdun çeşitli okullarında 29 yıl öğretmen ve uzman öğretmen olarak çalıştı. 2016-2017 eğitim öğretim yılı itibariyle Kardelen Ailesine dahil olan Adem ÇINKIR evli ve bir çocuk babasıdır.   Ekrem KALAY Sınıf Öğretmeni   İlk, orta ve lise öğrenimimi Nevşehir’de, Yüksek öğrenimimi Kırşehir Eğitim Enstitüsünde tamamladım. Kahramanmaraş Pazarcık ve Adana Tufanbeyli ilçelerinde 4 er yıl çalıştıktan sonra Nevşehir’e tayin oldum. İlimiz Acıgöl ilçesinde Nevşehir eğitim araçları merkezinde çalıştım. Mehmet Gülen ilkokulunda 12 yıl çalıştıktan sonra 2017 yılında Kardelen ailesine katıldım.Evli ve 3 çocuk babasıyım.  
Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 26 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim kurumları 2020-2021 eğitim öğretim dönemi birinci sınıf öğretmenlerini ilan etti.

 

Yaptığı eğitim yatırımları ile adından sıkça söz ettiren ve kamu oyunun büyük beğenisini toplayan Kardelen Koleji tecrübeli sınıf öğretmeni kadrosuyla yola devam dedi. Her biri alanında uzman eğitimcilerden oluşan Kardelen Eğitim Kurumları öğretmen kadrosu önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de Nevşehir halkına hizmet vermeye devam edecek.

 

2020-2021 Eğitim öğretim yılında geleceğimizi emanet edeceğimiz ve Nevşehir'in teveccühünü kazanmış sınıf öğretmenleri Seher ALEVLİ, Adem ÇINKIR ve Ekrem KALAY olacak.

 

Değerli öğretmenlerimizin özgeçmişleri ise şu şekilde;

 

Seher ALEVLİ Sınıf Öğretmeni

 

1969 Uçhisar doğumlu olan Seher ALEVLİ; ilk, orta ve lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı. Niğde Eğitim Yüksek Okulunda 1989 yılında mezun oldu.Yozgat’ın Akdağmedeni Çiçekli Köyünde göreve başladı. Nevşehir de Kurugöl, Özyayla köylerinde, Rauf Nail Akman İlköğretim okulunda ve son olarak 75. Yıl İlkoklunda 26 yıl görev yaptı. 2016-2017 öğretim yılından itibaren Kardelen ilkokulun da çalışmak üzere Kardelen Eğitim Kurumları ile anlaşan Seher Alevli evli ve iki çocuk annesidir.

 

Adem ÇINKIR Sınıf Öğretmeni

 

1965 Kahramanmaraş doğumlu olan Adem ÇINKIR, Konya Selçuk Üniversitesi Niğde Eğitim Yüksekokul’undan mezun oldu. Avanos Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda, Avanos Bahçelievler 100. Yıl İlkokulunda olmak üzere yurdun çeşitli okullarında 29 yıl öğretmen ve uzman öğretmen olarak çalıştı. 2016-2017 eğitim öğretim yılı itibariyle Kardelen Ailesine dahil olan Adem ÇINKIR evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Ekrem KALAY Sınıf Öğretmeni

 

İlk, orta ve lise öğrenimimi Nevşehir’de, Yüksek öğrenimimi Kırşehir Eğitim Enstitüsünde tamamladım. Kahramanmaraş Pazarcık ve Adana Tufanbeyli ilçelerinde 4 er yıl çalıştıktan sonra Nevşehir’e tayin oldum. İlimiz Acıgöl ilçesinde Nevşehir eğitim araçları merkezinde çalıştım. Mehmet Gülen ilkokulunda 12 yıl çalıştıktan sonra 2017 yılında Kardelen ailesine katıldım.Evli ve 3 çocuk babasıyım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.