Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 23 Nisan Şiir Yarışması Düzenliyor

EĞİTİM 11.04.2018 - 07:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji 23 Nisan Şiir Yarışması Düzenliyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlkokullar arası ‘Ulusal Egemenlik, Vatan ve Bayrak Sevgisi’ temalı şiir yarışması düzenliyor.
  Özel Kardelen Koleji’nde yine il geneli yarışmalara hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen “Şehitleri Anma Ödüllü Satranç Yarışması’ndan sonra şimdi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilimiz geneli ilkokullar arası şiir yarışması düzenlenecektir.   Özel Kardelen Koleji Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı, milletçe zor dönemlerden geçtiğimiz bu günlerde öğrencilerin milli bilincinin, vatan ve millet sevgisinin geliştirilmesi, amacıyla “ulusal egemenlik, vatan ve bayrak sevgisi” temalı şiir yarışması düzenleyeceklerine vurgu yaparak öğrenciler de farkındalık yaratmak, ulusal bilinci ve vatan sevgisini oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.   Başvuruların 13 Nisan 2018 tarihine kadar Kardelen Eğitim Kurumlarına şahsen veya Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi yazı ile yapılacağı belirtilirken Kardelen Koleji ilkokul Türkçe öğretmenlerinden oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren eserler ödüllendirilecektir. Son başvuru tarihi 13 Nisan 2018’dir. Ödül töreni ise 17 Nisan 2018 tarihinde saat 13.00’da Özel Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonunda düzenlenecektir.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlkokullar arası ‘Ulusal Egemenlik, Vatan ve Bayrak Sevgisi’ temalı şiir yarışması düzenliyor.

 

Özel Kardelen Koleji’nde yine il geneli yarışmalara hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda halkın yoğun katılımı ile gerçekleşen “Şehitleri Anma Ödüllü Satranç Yarışması’ndan sonra şimdi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilimiz geneli ilkokullar arası şiir yarışması düzenlenecektir.

 

Özel Kardelen Koleji Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı, milletçe zor dönemlerden geçtiğimiz bu günlerde öğrencilerin milli bilincinin, vatan ve millet sevgisinin geliştirilmesi, amacıyla “ulusal egemenlik, vatan ve bayrak sevgisi” temalı şiir yarışması düzenleyeceklerine vurgu yaparak öğrenciler de farkındalık yaratmak, ulusal bilinci ve vatan sevgisini oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Başvuruların 13 Nisan 2018 tarihine kadar Kardelen Eğitim Kurumlarına şahsen veya Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi yazı ile yapılacağı belirtilirken Kardelen Koleji ilkokul Türkçe öğretmenlerinden oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren eserler ödüllendirilecektir. Son başvuru tarihi 13 Nisan 2018’dir. Ödül töreni ise 17 Nisan 2018 tarihinde saat 13.00’da Özel Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonunda düzenlenecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.