Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlu olsun

EĞİTİM 23.04.2020 - 09:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlu olsun

Nevşehir Özel Kardelen Koleji, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşadığımızı belirten Kardelen Eğitim Kurumları, “Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz” mesajı verildi.   Kardelen Eğitim Kurumları yayınladığı mesajda; “Milletimizin bağımsızlığının sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 100. yılı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bugünü çocuklara armağan edişini, bir kez daha gururla kutluyoruz.100 yıl önce ülkemizin bağımsızlığına ve milletimizin özgür yaşama iradesine kast eden güçlere karşı Kurtuluş Savaşı’nın devam ettiği süreçte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk Milletinin azim ve kararı ile bağımsızlığa, millet egemenliğine giden yolda en önemli adımlardan biri atılmış ve 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Kurtuluş Savaşı’nda elde ettiğimiz eşsiz zafer sonrasında ise bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu tüm dünyaya ilan edilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920’yi, çocuklara armağan ederek, ulusun geleceği olan çocuklara verdiği değeri ve duyduğu güveni göstermiştir. Bu armağan aynı zamanda ülkemize karşı bitmeyen bir sorumluluğunun da simgesidir. Bugün, bizim için en önemli görev Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine sahip olmak, O’nun aziz hatırasını en güzel biçimde yad etmektir. Türk Devleti’ni emanet edeceğimiz Cumhuriyet bekçilerimizin milletini ve yurdunu seven, tarihine sahip çıkan, ulusal değerleri önemseyen nitelikli, aydın düşünceli, insanlara değer veren, her şartta ve her koşulda ülke için sorumluluklarını yerine getirmeye hazır olarak yetişmesini sağlamak bizlerin en büyük görevidir.”
Nevşehir Özel Kardelen Koleji, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşadığımızı belirten Kardelen Eğitim Kurumları, “Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz” mesajı verildi.

 

Kardelen Eğitim Kurumları yayınladığı mesajda; “Milletimizin bağımsızlığının sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 100. yılı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bugünü çocuklara armağan edişini, bir kez daha gururla kutluyoruz.100 yıl önce ülkemizin bağımsızlığına ve milletimizin özgür yaşama iradesine kast eden güçlere karşı Kurtuluş Savaşı’nın devam ettiği süreçte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Türk Milletinin azim ve kararı ile bağımsızlığa, millet egemenliğine giden yolda en önemli adımlardan biri atılmış ve 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Kurtuluş Savaşı’nda elde ettiğimiz eşsiz zafer sonrasında ise bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu tüm dünyaya ilan edilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920’yi, çocuklara armağan ederek, ulusun geleceği olan çocuklara verdiği değeri ve duyduğu güveni göstermiştir. Bu armağan aynı zamanda ülkemize karşı bitmeyen bir sorumluluğunun da simgesidir. Bugün, bizim için en önemli görev Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine sahip olmak, O’nun aziz hatırasını en güzel biçimde yad etmektir. Türk Devleti’ni emanet edeceğimiz Cumhuriyet bekçilerimizin milletini ve yurdunu seven, tarihine sahip çıkan, ulusal değerleri önemseyen nitelikli, aydın düşünceli, insanlara değer veren, her şartta ve her koşulda ülke için sorumluluklarını yerine getirmeye hazır olarak yetişmesini sağlamak bizlerin en büyük görevidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.