Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 4. Sınıflar Mezuniyet Töreni Yapıldı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2014 - 11:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji 4. Sınıflar Mezuniyet Töreni Yapıldı

Özel Kardelen Koleji 4. sınıflar mezuniyet törenleri yapıldı. İlk olarak 4-A sınıfının geçtiğimiz hafta sonu Avanos'ta düzenlenen tören ile mezuniyet töreninin yapılmasının ardından 4-B sınıfının da mezuniyet töreni yapıldı. Kardelen Koleji 4-B sınıfının mezuniyet töreni Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde yapıldı. Mezuniyet töreninde Özel Kardelen Kolej Genel Müdürü Ali Kaplan, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde düzenlenen mezuniyet gecesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kardelen Koleji 4 B sınıf öğretmeni Nurten Varır bir konuşma yaptı. Varır, '' Özel Kardelen Koleji Ailesi olarak mezuniyet gecemize hoş geldiniz diyorum. Minik yavrularımızı sizler bana bundan tam dört yıl önce emanet ettiniz. Bizlerde sizlerin emaneti olan minik yavrularımıza dört yıl boyunca geleceğe hazırlamaya çalıştık. Bizlerde çocuklarımızın yeri geldi öğretmeni olduk, yeri geldik bir annesi olduk ve en önemlisi biz bir aile olduk. Bugün çocuklarımızı yeni bir yolculuğa uğurlamanın haklı ve bir o kadar da mutlu gururunu yaşıyorum. Öğrencilerimizin gelecekte çok iyi yerlere geleceğinden en küçük bir şüphem yok. Bugün buradan mezun olan tüm öğrencilerime bundan sonra ki eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerken siz saygı değer öğrenci velilerimize de bu gece bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum''diye konuştu. Özel Kardelen Koleji mezuniyet gecesi öğrencilerin hazırlamış olduğu koro ve çeşitli drama oyunları ile devam ederken, öğrenci velileri de çocuklarının hazırlamış oldukları mezuniyet gecesi etkinliklerini uzun süre alkışladılar. Özel Kardelen Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan program arasında ise Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı, öğretmenler ve öğrenciler mezuniyet yaş pastası kestiler. Yaş pasta kesiminin ardından ise öğrencilere madalya takdimi yapıldı. Özel Kardelen Koleji 4. sınıflar mezuniyet gecesi hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 
Özel Kardelen Koleji 4. sınıflar mezuniyet törenleri yapıldı. İlk olarak 4-A sınıfının geçtiğimiz hafta sonu Avanos'ta düzenlenen tören ile mezuniyet töreninin yapılmasının ardından 4-B sınıfının da mezuniyet töreni yapıldı. Kardelen Koleji 4-B sınıfının mezuniyet töreni Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde yapıldı. Mezuniyet töreninde Özel Kardelen Kolej Genel Müdürü Ali Kaplan, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde düzenlenen mezuniyet gecesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kardelen Koleji 4 B sınıf öğretmeni Nurten Varır bir konuşma yaptı. Varır, '' Özel Kardelen Koleji Ailesi olarak mezuniyet gecemize hoş geldiniz diyorum. Minik yavrularımızı sizler bana bundan tam dört yıl önce emanet ettiniz. Bizlerde sizlerin emaneti olan minik yavrularımıza dört yıl boyunca geleceğe hazırlamaya çalıştık. Bizlerde çocuklarımızın yeri geldi öğretmeni olduk, yeri geldik bir annesi olduk ve en önemlisi biz bir aile olduk. Bugün çocuklarımızı yeni bir yolculuğa uğurlamanın haklı ve bir o kadar da mutlu gururunu yaşıyorum. Öğrencilerimizin gelecekte çok iyi yerlere geleceğinden en küçük bir şüphem yok. Bugün buradan mezun olan tüm öğrencilerime bundan sonra ki eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerken siz saygı değer öğrenci velilerimize de bu gece bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum''diye konuştu.
Özel Kardelen Koleji mezuniyet gecesi öğrencilerin hazırlamış olduğu koro ve çeşitli drama oyunları ile devam ederken, öğrenci velileri de çocuklarının hazırlamış oldukları mezuniyet gecesi etkinliklerini uzun süre alkışladılar.
Özel Kardelen Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan program arasında ise Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı, öğretmenler ve öğrenciler mezuniyet yaş pastası kestiler. Yaş pasta kesiminin ardından ise öğrencilere madalya takdimi yapıldı.
Özel Kardelen Koleji 4. sınıflar mezuniyet gecesi hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.