MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 8. sınıf öğrencileri LGS’ye yoğun tempo hazırlanıyor

EĞİTİM 14.12.2018 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji 8. sınıf öğrencileri LGS’ye yoğun tempo hazırlanıyor

Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji, 8. Sınıf öğrencileri merakla ve heyecanla bekledikleri Liseye Geçiş Sınavı’na(LGS) yoğun tempoyla hazırlanmaya devam ediyor.
  Kardelen Koleji, 8. Sınıf öğrencileri merakla ve heyecanla bekledikleri Liseye Geçiş Sınavı’na(LGS) yoğun tempoyla hazırlanmaya devam ediyor. Sınav zamanına kadar devam eden deneme sınavları belirli periyotlarda uygulanıyor. Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencileri için gerçek sınav kurallarının uygulandığı ara değerlendirme sınavları gerçekleştiriliyor. Geleceğin teminatı olan gençlerin eğitimlerine destek olmak amacıyla çeşitli çalışmalar yürüten Kardelen Koleji Öğretmenleri, gerek ders içi gerekse ders dışı etkinlikler ile sınav öğrencilerinin yanında olmaya devam ediyor. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı “Kardelen Koleji olarak geleceğimizi temin edecek, koruyacak olan gençlerimiz bizim için çok önemli. Öğrencilerimizin bilgi çağında en iyi şekilde yetişmesini sağlamak istiyoruz. Bu sınavlar ile onların bilgi seviyelerini görebilecekleri sınav öncesinde eksiklerinin giderilmesini amaçlıyoruz. Ara ara devam eden sınavlarımıza yıl boyunca devam edeceğiz” dedi.
Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji, 8. Sınıf öğrencileri merakla ve heyecanla bekledikleri Liseye Geçiş Sınavı’na(LGS) yoğun tempoyla hazırlanmaya devam ediyor.

 

Kardelen Koleji, 8. Sınıf öğrencileri merakla ve heyecanla bekledikleri Liseye Geçiş Sınavı’na(LGS) yoğun tempoyla hazırlanmaya devam ediyor. Sınav zamanına kadar devam eden deneme sınavları belirli periyotlarda uygulanıyor.

Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencileri için gerçek sınav kurallarının uygulandığı ara değerlendirme sınavları gerçekleştiriliyor. Geleceğin teminatı olan gençlerin eğitimlerine destek olmak amacıyla çeşitli çalışmalar yürüten Kardelen Koleji Öğretmenleri, gerek ders içi gerekse ders dışı etkinlikler ile sınav öğrencilerinin yanında olmaya devam ediyor. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı “Kardelen Koleji olarak geleceğimizi temin edecek, koruyacak olan gençlerimiz bizim için çok önemli. Öğrencilerimizin bilgi çağında en iyi şekilde yetişmesini sağlamak istiyoruz. Bu sınavlar ile onların bilgi seviyelerini görebilecekleri sınav öncesinde eksiklerinin giderilmesini amaçlıyoruz. Ara ara devam eden sınavlarımıza yıl boyunca devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.