Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji 9. Sınıf Öğrencileri Yeni Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi

EĞİTİM 12.09.2017 - 12:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji 9. Sınıf Öğrencileri Yeni Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde 9. sınıf öğrencilerine yönelik tanışma ve uyum toplantısı yapıldı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde 9. sınıf öğrencilerine yönelik tanışma ve uyum toplantısı yapıldı.   Şampiyonların adresi Özel Kardelen Kolejinde tanışma ve uyum programı çerçevesinde yapılan tanışma toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda 9. Sınıf öğrencilerinin heyecanı gözlerden kaçmadı. Tıpkı önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 20 Türkiye birincisi tarafından tercih edilen ve icraatlarıyla bireysel ve kitlesel başarıda rekor üstüne rekor kıran Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji’nde her biri alanında uzman, dershane ve okul deneyimine sahip, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren lider öğretmen kadrosunun tanıtımı ile toplantı başladı. Geçtiğimiz yıl ÖSYS’de 94’lük rekor yerleştirme başarısı gösteren öğretmen kadrosunun sahneye çıkışı esnasında yaşanan büyük coşku gözlerden kaçmadı.   Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Mürsel Mert, işleyiş ve yeni eğitim müfredatı hakkında öğrencileri ve velileri bilgilendirdi. Okul rehberlik servisi ve öğrenci temsilcilerinin konuşmalarının ardından pasta kesiminin yapıldığı toplantı, öğrencilere Kardelen Eğitim Kurumları Kampusu’nun tanıtılmasıyla son buldu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde 9. sınıf öğrencilerine yönelik tanışma ve uyum toplantısı yapıldı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde 9. sınıf öğrencilerine yönelik tanışma ve uyum toplantısı yapıldı.

 

Şampiyonların adresi Özel Kardelen Kolejinde tanışma ve uyum programı çerçevesinde yapılan tanışma toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda 9. Sınıf öğrencilerinin heyecanı gözlerden kaçmadı. Tıpkı önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 20 Türkiye birincisi tarafından tercih edilen ve icraatlarıyla bireysel ve kitlesel başarıda rekor üstüne rekor kıran Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji’nde her biri alanında uzman, dershane ve okul deneyimine sahip, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren lider öğretmen kadrosunun tanıtımı ile toplantı başladı. Geçtiğimiz yıl ÖSYS’de 94’lük rekor yerleştirme başarısı gösteren öğretmen kadrosunun sahneye çıkışı esnasında yaşanan büyük coşku gözlerden kaçmadı.

 

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Mürsel Mert, işleyiş ve yeni eğitim müfredatı hakkında öğrencileri ve velileri bilgilendirdi. Okul rehberlik servisi ve öğrenci temsilcilerinin konuşmalarının ardından pasta kesiminin yapıldığı toplantı, öğrencilere Kardelen Eğitim Kurumları Kampusu’nun tanıtılmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.