Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Anaokulu’ndan Eğlenceli Bilim Şenliği

EĞİTİM 16.04.2018 - 21:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Anaokulu’ndan Eğlenceli Bilim Şenliği

Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Koleji Anaokulu’nda düzenlenen bilim şenliğinde Kardelenli Minikler misafirlerini ağırladı.
  ‘Merak eden çocuk öğrenir’ anlayışı ile başlayan bilimsel çalışma ile Küçük Kardelenleri bilimin büyülü dünyasında düşünmeye, düşündüklerini üretmeye yönlendirerek hayalden gerçeğe bir yolculuğun hedeflendiği şenlikte bilimsel projeler davetlilerden tam not aldı. Aileler, Minik Kardelenlerin ilk bilimsel çalışmalarını büyük bir heyecan ve mutlulukla inceledi.   Kardelen Anaokulu Bilim Şenliği’nin açılışında Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, İlimiz Anaokulu müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini de Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Müdür Yardımcısı Rabia Işıl Ferli, ve İlimiz Anaokulu Müdürleri kesti.   Kardelen Eğitim Kurumları olarak bilimsel çalışmalara en küçük öğrencilerini de dahil edebilmenin gururu ile okul öncesi öğrencilerine yönelik bir bilim şenliği olarak İlimizde en kapsamlı çalışmayı yaptıklarına değinen Özel Kardelen Anaokulu İdarecileri, Okul öncesi öğrencilerinin hazırladıkları projeleri, bilimsel çalışmaların gelecekte yükseleceği seviyenin bir kanıtı olarak gördüklerinin de vurgusunu yaptılar.  
Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Koleji Anaokulu’nda düzenlenen bilim şenliğinde Kardelenli Minikler misafirlerini ağırladı.

 

‘Merak eden çocuk öğrenir’ anlayışı ile başlayan bilimsel çalışma ile Küçük Kardelenleri bilimin büyülü dünyasında düşünmeye, düşündüklerini üretmeye yönlendirerek hayalden gerçeğe bir yolculuğun hedeflendiği şenlikte bilimsel projeler davetlilerden tam not aldı. Aileler, Minik Kardelenlerin ilk bilimsel çalışmalarını büyük bir heyecan ve mutlulukla inceledi.

 

Kardelen Anaokulu Bilim Şenliği’nin açılışında Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, İlimiz Anaokulu müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini de Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Müdür Yardımcısı Rabia Işıl Ferli, ve İlimiz Anaokulu Müdürleri kesti.

 

Kardelen Eğitim Kurumları olarak bilimsel çalışmalara en küçük öğrencilerini de dahil edebilmenin gururu ile okul öncesi öğrencilerine yönelik bir bilim şenliği olarak İlimizde en kapsamlı çalışmayı yaptıklarına değinen Özel Kardelen Anaokulu İdarecileri, Okul öncesi öğrencilerinin hazırladıkları projeleri, bilimsel çalışmaların gelecekte yükseleceği seviyenin bir kanıtı olarak gördüklerinin de vurgusunu yaptılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.