MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Anaokulu Veli Tanışma Toplantısı Düzenlendi

EĞİTİM 16.09.2017 - 17:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Anaokulu Veli Tanışma Toplantısı Düzenlendi

Özel Kardelen Anaokulu öğrenci velileri için tanışma toplantısı düzenlendi.
  Nevşehir'in en modern anaokulu eğitim kompleksine sahip Özel Kardelen Kreş ve Anaokulunda 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda öğretmenler öğrenci velilerine bugüne kadar yapılan eğitim sistemleri ve yapılan faaliyetler konusunda bilgiler verdiler. Toplantının ardından öğrenci velileri branş öğretmenleri ile görüşerek dersler hakkında bilgiler aldılar. Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yaptığı açıklamada toplantıya katılan tüm velilere teşekkür etti.   Çamcı; “Sevgili velilerimiz öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere Pazartesi günü tam anlamıyla derslerimize başlıyoruz. Bu yıl yeni kadromuzla çocuklarımızın temellerini sağlam zeminler üzerine kurmayı hedefliyoruz. Kardelen Koleji olarak Nevşehir’in en iyi öğretmenleri ile anlaşma yaparak işimizi şansa bırakmadık. Umuyorum hepimiz için başarılı bir yıl olur, katılımlarınızdan dolayı hepinize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Özel Kardelen Anaokulu öğrenci velileri için tanışma toplantısı düzenlendi.

 

Nevşehir'in en modern anaokulu eğitim kompleksine sahip Özel Kardelen Kreş ve Anaokulunda 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda öğretmenler öğrenci velilerine bugüne kadar yapılan eğitim sistemleri ve yapılan faaliyetler konusunda bilgiler verdiler. Toplantının ardından öğrenci velileri branş öğretmenleri ile görüşerek dersler hakkında bilgiler aldılar. Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yaptığı açıklamada toplantıya katılan tüm velilere teşekkür etti.

 

Çamcı; “Sevgili velilerimiz öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere Pazartesi günü tam anlamıyla derslerimize başlıyoruz. Bu yıl yeni kadromuzla çocuklarımızın temellerini sağlam zeminler üzerine kurmayı hedefliyoruz. Kardelen Koleji olarak Nevşehir’in en iyi öğretmenleri ile anlaşma yaparak işimizi şansa bırakmadık. Umuyorum hepimiz için başarılı bir yıl olur, katılımlarınızdan dolayı hepinize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.