Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji bursluluk birincisini açıkladı

EĞİTİM 08.01.2019 - 12:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji bursluluk birincisini açıkladı

Geçtiğimiz hafta sonu yoğun katılımla gerçekleşen Kardelen Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavları sonucu haftanın ilk iş gününde açıklandı.
  Kardelen İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’dan edindiğimiz bilgilere göre; Geçtiğimiz yılın Kardelen Bursluluk Sınavlarında çeşitli kademelerde birincilikler elde eden Kardelen öğrencileri bu yıl da yine dereceler elde ettiler. En yoğun katılımın gerçekleştirdiği yedinci sınıflarda ilk dört derece Kardelenlilerin oldu. Geçen yıl 6. Sınıflar birincisi Alper İlbars bu yıl da 7. Sınıflar birincisi odu. 2,3 ve 4. Lükler de Kardelen öğrencilerinin oldu. 1. Alper İlbars 2. A. Nisa Türk 3. Umut Miraç Gün 4. Tuvana Kılıç Sınav sonuçları hakkında açıklamalarda bulunan Faruk Çamcı “ Her zaman bursluluk sınavlarımızın ciddiyeti, disiplin ve tutarlığından bahsettik. Tüm Nevşehir veli kamuoyu buna şahittir. Bursluluk sınavlarımızda derece yapan Cesur Akün, Lise Giriş Sınavında da il birincisi olmuştur. Önceki yıl bursluluk birincimiz Hüseyin Kağan Özdemir TEOG sınavları il birincisi ve 500 puanla Türkiye birincisi olmuştur. Bu örnekler göstermektedir ki Kardelen Bursluluk Sınavlarında derece alan öğrenciler, ulusal sınavlarda da ipi göğüslemektedir. Bu somut örnekler bursluluk sınavlarımızın ciddiyet ve tutarlılığının göstergesidir. Sınavlarda başarı gösteren tüm öğrenci ve velilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren ve görevlerini büyük bir ciddiyetle yerine getiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sınavlarımıza büyük ilgi gösteren Nevşehir halkına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Geçtiğimiz hafta sonu yoğun katılımla gerçekleşen Kardelen Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavları sonucu haftanın ilk iş gününde açıklandı.

 

Kardelen İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’dan edindiğimiz bilgilere göre; Geçtiğimiz yılın Kardelen Bursluluk Sınavlarında çeşitli kademelerde birincilikler elde eden Kardelen öğrencileri bu yıl da yine dereceler elde ettiler.

En yoğun katılımın gerçekleştirdiği yedinci sınıflarda ilk dört derece Kardelenlilerin oldu. Geçen yıl 6. Sınıflar birincisi Alper İlbars bu yıl da 7. Sınıflar birincisi odu. 2,3 ve 4. Lükler de Kardelen öğrencilerinin oldu.

1. Alper İlbars

2. A. Nisa Türk

3. Umut Miraç Gün

4. Tuvana Kılıç

Sınav sonuçları hakkında açıklamalarda bulunan Faruk Çamcı “ Her zaman bursluluk sınavlarımızın ciddiyeti, disiplin ve tutarlığından bahsettik. Tüm Nevşehir veli kamuoyu buna şahittir. Bursluluk sınavlarımızda derece yapan Cesur Akün, Lise Giriş Sınavında da il birincisi olmuştur. Önceki yıl bursluluk birincimiz Hüseyin Kağan Özdemir TEOG sınavları il birincisi ve 500 puanla Türkiye birincisi olmuştur. Bu örnekler göstermektedir ki Kardelen Bursluluk Sınavlarında derece alan öğrenciler, ulusal sınavlarda da ipi göğüslemektedir. Bu somut örnekler bursluluk sınavlarımızın ciddiyet ve tutarlılığının göstergesidir. Sınavlarda başarı gösteren tüm öğrenci ve velilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizi yetiştiren ve görevlerini büyük bir ciddiyetle yerine getiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sınavlarımıza büyük ilgi gösteren Nevşehir halkına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.