Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Bursluluk sınav sonuçları açıklanıyor

EĞİTİM 07.01.2019 - 17:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Bursluluk sınav sonuçları açıklanıyor

Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Okulu Kardelen Eğitim Kurumları, Kardelene Giriş Sınavları sonuçları açıklanıyor.
  Son yıllardaki fiziki gelişimi, kadrosunun güçlenmesi ve akademik başarılarıyla dikkatleri üzerine toplayan Kardelen Koleji, bursluluk sınavlarında da gösterdiği düzen ve ciddiyet ile beğeni toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftasonu büyük ciddiyet ve disiplinle bursluluk sınavlarını gerçekleştiren Kardelen Koleji aynı ciddiyetle sonuçlandırdı. Son yıllarda bursluluk sınavlarında sistem ve disiplin sergileyen Kardelen Koleji 4, 5, 6 ve 7. Sınıflarında 3 bine yakın öğrencinin katıldığı sınavda bir o kadar da veliyi tesisinde ağırladı. İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın velilere en geç çarşamba günü sonuçların açıklanacağını duyurmasına karşın büyük bir özveri ile çalışan Kardelen Sınav Yürütme Komisyonu sınav değerlendirmelerini bir günde açıkladı. Bursluluk sınavları hakkında açıklama yapan İlköğretim Müdürü Çamcı, “ Bugün akşam saatleri itibariyle tüm velilerimize cep mesajı yoluyla sonuçları ileteceğiz. Ayrıca sınava katılım sağlayan tüm velilere salı gününden itibaren dönüş yapacağız” dedi
Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Okulu Kardelen Eğitim Kurumları, Kardelene Giriş Sınavları sonuçları açıklanıyor.

 

Son yıllardaki fiziki gelişimi, kadrosunun güçlenmesi ve akademik başarılarıyla dikkatleri üzerine toplayan Kardelen Koleji, bursluluk sınavlarında da gösterdiği düzen ve ciddiyet ile beğeni toplamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftasonu büyük ciddiyet ve disiplinle bursluluk sınavlarını gerçekleştiren Kardelen Koleji aynı ciddiyetle sonuçlandırdı. Son yıllarda bursluluk sınavlarında sistem ve disiplin sergileyen Kardelen Koleji 4, 5, 6 ve 7. Sınıflarında 3 bine yakın öğrencinin katıldığı sınavda bir o kadar da veliyi tesisinde ağırladı.

İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın velilere en geç çarşamba günü sonuçların açıklanacağını duyurmasına karşın büyük bir özveri ile çalışan Kardelen Sınav Yürütme Komisyonu sınav değerlendirmelerini bir günde açıkladı. Bursluluk sınavları hakkında açıklama yapan İlköğretim Müdürü Çamcı, “ Bugün akşam saatleri itibariyle tüm velilerimize cep mesajı yoluyla sonuçları ileteceğiz. Ayrıca sınava katılım sağlayan tüm velilere salı gününden itibaren dönüş yapacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.