Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji bursluluk sınavına öğrenci akını

EĞİTİM 05.01.2019 - 17:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji bursluluk sınavına öğrenci akını

Nevşehir’in İlk Özel Okulu Kardelen Eğitim Kurumları, 6 ve 7. Sınıf öğrencileri Kardelene Giriş Sınavına veliler yoğun ilgi gösterdi.
  Açılışının 25. Yılını kutlayan Kardelen Koleji son yıllarda yenilenen binaları ile 3 yılda 1100 öğrenci kapasiteli kampüse sahip oldu. Öğrenciler sınav heyecanını yaşarken öğrenci velileri de dışarıda büyük bir heyecan içerisinde çocuklarının yapılan sınavda başarılı bir sonuç almasını bekledi. Sınav süresince çocuklarını bekleyen veliler için yemekhane salonu ve konferans salonu, spor salonu ve eğlence merkezini hazırlayan Kardelen Koleji ayıca çeşitli ikramlarda da bulundu. Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yapılan Kardelene Giriş Sınavlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Sınavların cevap anahtarları tüm oturumların hemen ardından Kardelen Koleji internet sitesinden yayınlanacağını ve sonuçların ise birkaç gün içerisinde sınava giren öğrenci velilerinin cep numaralarına mesaj yoluyla iletilecektir. Dedi. Burs miktarları ile ilgili konuşan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Çamcı, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda sınav sonuçları doğrultusunda yüzde 100, yüzde 75, yüzde 50 ve yüzde 25 olmak üzere her kademede çok sayıda öğrenciye burs imkanı sağlayacaklarını ifade etti. Sınavlara katılan velilere ve öğrencilere de katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Kardelen Koleji 4. Sınıflar Kardelene Giriş Sınavı ise 6 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Kardelen Kolejinde yapılacaktır. Sınavlara başvuru yapılmayacak, öğrencilerin öğrenci kimlik kartı veya nüfus cüzdanları ile sınav saatinden yarım saat önce Kardelen Kolejinde bulunmaları yeterlidir.
Nevşehir’in İlk Özel Okulu Kardelen Eğitim Kurumları, 6 ve 7. Sınıf öğrencileri Kardelene Giriş Sınavına veliler yoğun ilgi gösterdi.

 

Açılışının 25. Yılını kutlayan Kardelen Koleji son yıllarda yenilenen binaları ile 3 yılda 1100 öğrenci kapasiteli kampüse sahip oldu. Öğrenciler sınav heyecanını yaşarken öğrenci velileri de dışarıda büyük bir heyecan içerisinde çocuklarının yapılan sınavda başarılı bir sonuç almasını bekledi. Sınav süresince çocuklarını bekleyen veliler için yemekhane salonu ve konferans salonu, spor salonu ve eğlence merkezini hazırlayan Kardelen Koleji ayıca çeşitli ikramlarda da bulundu. Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yapılan Kardelene Giriş Sınavlarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Sınavların cevap anahtarları tüm oturumların hemen ardından Kardelen Koleji internet sitesinden yayınlanacağını ve sonuçların ise birkaç gün içerisinde sınava giren öğrenci velilerinin cep numaralarına mesaj yoluyla iletilecektir. Dedi.

Burs miktarları ile ilgili konuşan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Çamcı, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda sınav sonuçları doğrultusunda yüzde 100, yüzde 75, yüzde 50 ve yüzde 25 olmak üzere her kademede çok sayıda öğrenciye burs imkanı sağlayacaklarını ifade etti. Sınavlara katılan velilere ve öğrencilere de katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Kardelen Koleji 4. Sınıflar Kardelene Giriş Sınavı ise 6 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Kardelen Kolejinde yapılacaktır. Sınavlara başvuru yapılmayacak, öğrencilerin öğrenci kimlik kartı veya nüfus cüzdanları ile sınav saatinden yarım saat önce Kardelen Kolejinde bulunmaları yeterlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.