MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji bursluluk sınavlarına start verdi

EĞİTİM 05.01.2019 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji bursluluk sınavlarına start verdi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Eğitim Kurumları 5. Sınıflar için bugün saat 10.00’da gerçekleştirdiği Kardelene Giriş Sınavı ile Bursluluk Sınavlarına start verdi.
  Kardelen Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Bursluluk ve Kabul Sınavı ile öğrencilerin başarı düzeylerini görmelerini ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Kardelen Eğitim Kurumları son yılarda büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle yürütülen Kardelene Giriş Sınavı 2019 yılının da ilk bursluluk sınavını yapmış oldu. Kardelen Koleji’nin düzenlediği 5.sınıflar bursluluk sınavlarına öğrenci ve veliler yoğun katılım sağladı. Sınav süresince çocuklarını bekleyen veliler için Yemekhane Salonu ve Konferans Salonunu hazırlayan Kardelen Koleji ayrıca çeşitli ikramlarda da bulundu. Bursluluk sınavlarının niteliği, özelliği ve uygulanma ciddiyeti hususunda ilimiz veli kamuoyundan çok beğeni ve takdir topladıklarını dile getiren İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, velilerin ve öğrencilerin göstermiş olduklarını yoğun katılıma teşekkür etti.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Eğitim Kurumları 5. Sınıflar için bugün saat 10.00’da gerçekleştirdiği Kardelene Giriş Sınavı ile Bursluluk Sınavlarına start verdi.

 

Kardelen Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Bursluluk ve Kabul Sınavı ile öğrencilerin başarı düzeylerini görmelerini ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Kardelen Eğitim Kurumları son yılarda büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle yürütülen Kardelene Giriş Sınavı 2019 yılının da ilk bursluluk sınavını yapmış oldu.

Kardelen Koleji’nin düzenlediği 5.sınıflar bursluluk sınavlarına öğrenci ve veliler yoğun katılım sağladı. Sınav süresince çocuklarını bekleyen veliler için Yemekhane Salonu ve Konferans Salonunu hazırlayan Kardelen Koleji ayrıca çeşitli ikramlarda da bulundu. Bursluluk sınavlarının niteliği, özelliği ve uygulanma ciddiyeti hususunda ilimiz veli kamuoyundan çok beğeni ve takdir topladıklarını dile getiren İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, velilerin ve öğrencilerin göstermiş olduklarını yoğun katılıma teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.