MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji bursluluk sınavlarının en çok ilgi gören okulu oldu

EĞİTİM 14.01.2019 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji bursluluk sınavlarının en çok ilgi gören okulu oldu

5-6 Ocak tarihlerinde büyük bir katılımla gerçekleştirilen Kardelen Koleji Bursluluk Sınavları velilerden büyük takdir topladı.
  Son yıllardaki fiziki gelişimi, kadrosunun güçlenmesi ve akademik başarılarıyla dikkatleri üzerine toplayan Kardelen Koleji, bursluluk sınavlarında da gösterdiği düzen ve ciddiyet ile beğeni toplamaya devam ediyor. Ayrıca Bursluluk sınavlarını yıldırım hızıyla açıklaması, sonuçları veli cep telefonlarına sınavdan sonra 24 saat içerisinde göndermesi ve 2 gün içerisinde tüm velilere ulaşması ile başarısını bir kez daha gösterdi. Sınavda görülen ciddiyet ve hassasiyet, jet hızıyla açıklanan sınav sonuçları Kardelen Koleji ‘nde ön kayıtlara da yansıdı. İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, kontenjanların sınırlı olduğunu, İlimiz velilerinin bursluluk sınavlarına gösterdiği ilginin kayıtlara dönüşmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. “Kardelen Koleji Bursluluk Sınavlarının uygulanması ve sonuçlandırılmasında gösterdiğimiz ciddiyet ve hassasiyeti, eğitim anlayışımızın her safhasında göstermekteyiz” diyen İlköğretim Müdürü Çamcı, “Geçen yıl LGS sınavları, önceki yıllardaki TEOG sonuçları bunun göstergesidir”. İfadelerine yer verdi. “Sınavların sonuçlanmasından hemen sonra kendi velimiz ile birlikte tüm velilere ulaşmamız nedeniyle hem kendi velimizden hem de yeni başvurulardan büyük ilgi gördük.” Diyen Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “Mevcut birçok şubelerimizin doluluğu nedeniyle bazı kademelerde ek şubeler açmayı planlamaktayız. Ayrıca Kardelen Koleji bursluluk sınavları sonucu kayıt başvurularına yoğun talep gösteren tüm velilere teşekkür ederim” dedi.
5-6 Ocak tarihlerinde büyük bir katılımla gerçekleştirilen Kardelen Koleji Bursluluk Sınavları velilerden büyük takdir topladı.

 

Son yıllardaki fiziki gelişimi, kadrosunun güçlenmesi ve akademik başarılarıyla dikkatleri üzerine toplayan Kardelen Koleji, bursluluk sınavlarında da gösterdiği düzen ve ciddiyet ile beğeni toplamaya devam ediyor. Ayrıca Bursluluk sınavlarını yıldırım hızıyla açıklaması, sonuçları veli cep telefonlarına sınavdan sonra 24 saat içerisinde göndermesi ve 2 gün içerisinde tüm velilere ulaşması ile başarısını bir kez daha gösterdi.

Sınavda görülen ciddiyet ve hassasiyet, jet hızıyla açıklanan sınav sonuçları Kardelen Koleji ‘nde ön kayıtlara da yansıdı. İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, kontenjanların sınırlı olduğunu, İlimiz velilerinin bursluluk sınavlarına gösterdiği ilginin kayıtlara dönüşmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

“Kardelen Koleji Bursluluk Sınavlarının uygulanması ve sonuçlandırılmasında gösterdiğimiz ciddiyet ve hassasiyeti, eğitim anlayışımızın her safhasında göstermekteyiz” diyen İlköğretim Müdürü Çamcı, “Geçen yıl LGS sınavları, önceki yıllardaki TEOG sonuçları bunun göstergesidir”. İfadelerine yer verdi.

“Sınavların sonuçlanmasından hemen sonra kendi velimiz ile birlikte tüm velilere ulaşmamız nedeniyle hem kendi velimizden hem de yeni başvurulardan büyük ilgi gördük.” Diyen Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “Mevcut birçok şubelerimizin doluluğu nedeniyle bazı kademelerde ek şubeler açmayı planlamaktayız. Ayrıca Kardelen Koleji bursluluk sınavları sonucu kayıt başvurularına yoğun talep gösteren tüm velilere teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.