MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji eğitim, öğretime hazır!

EĞİTİM 07.08.2020 - 16:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji eğitim, öğretime hazır!

Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Kolejinde yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları gerekli önlemler çerçevesinde tamamlandı.
  Covid-19 salgını neticesinde eğitim-öğretime verilen aranın ardından yeni dönemin başlayacak olmasıyla birlikte Özel kardelen Eğitim Kurumlarında gerekli hijyen önlemleri dahilinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çzel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Kürsel bazda tüm dünyayı etkisi alan Covid-19 salgını sebebiyle eğitim-öğretim faaliyetlerine zorunlu olarak vermiş olduğumuz aranın ardından yeni eğitim döneminin başlayacak olmasıyla birlikte gerekli önlemler ve bakanlıklarımızın yayınladığı genelgeler kapsamında kurum olarak tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız.   Kampüsümüz içerisindeki tüm kullanım alanlarının uzman ekipler tarafından dezenfektasyon işleminin gerçekleştirilmesinin yanında maske kullanımı, sosyal mesafe, hijyen gibi konularda da tüm personelimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi bilgilendirmiş bulunmaktayız. 17 Ağustos 2020 tarihinden itibaren de titizlikle gerçekleştirmiş olduğumuz bu hazırlıkların ardından telafi eğitim sürecini başlatarak akabinde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı faaliyetlerine devam etmeyi arzulamaktayız. Süreç içerisinde de özellikle hijyen konusunda hiçbir taviz vermeden, her bir önlemi göz önünde bulundurup uygulayarak, öprencilerimizin sağlığını en ön planda tutup ek önlem planlamalarımızı yaparak yolumuza devam etmenin gayesindeyiz. Bu konuda da gerek ziyaretleri esnasında gerekse farklı iletişim kaynaklarından ulaşarak bizlere duyduğu güveni dile getiren saygıdeğer velilerimize teşekkür eder, herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim." dedi.  
Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Kolejinde yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları gerekli önlemler çerçevesinde tamamlandı.

 

Covid-19 salgını neticesinde eğitim-öğretime verilen aranın ardından yeni dönemin başlayacak olmasıyla birlikte Özel kardelen Eğitim Kurumlarında gerekli hijyen önlemleri dahilinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çzel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Kürsel bazda tüm dünyayı etkisi alan Covid-19 salgını sebebiyle eğitim-öğretim faaliyetlerine zorunlu olarak vermiş olduğumuz aranın ardından yeni eğitim döneminin başlayacak olmasıyla birlikte gerekli önlemler ve bakanlıklarımızın yayınladığı genelgeler kapsamında kurum olarak tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız.

 

Kampüsümüz içerisindeki tüm kullanım alanlarının uzman ekipler tarafından dezenfektasyon işleminin gerçekleştirilmesinin yanında maske kullanımı, sosyal mesafe, hijyen gibi konularda da tüm personelimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi bilgilendirmiş bulunmaktayız. 17 Ağustos 2020 tarihinden itibaren de titizlikle gerçekleştirmiş olduğumuz bu hazırlıkların ardından telafi eğitim sürecini başlatarak akabinde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı faaliyetlerine devam etmeyi arzulamaktayız. Süreç içerisinde de özellikle hijyen konusunda hiçbir taviz vermeden, her bir önlemi göz önünde bulundurup uygulayarak, öprencilerimizin sağlığını en ön planda tutup ek önlem planlamalarımızı yaparak yolumuza devam etmenin gayesindeyiz. Bu konuda da gerek ziyaretleri esnasında gerekse farklı iletişim kaynaklarından ulaşarak bizlere duyduğu güveni dile getiren saygıdeğer velilerimize teşekkür eder, herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.