MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji futbol turnuvası nefesleri kesti

SPOR 22.02.2019 - 13:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji futbol turnuvası nefesleri kesti

Nevşehir’de Özel Eğitimin Öncü Kurumu Kardelen Koleji 4.sınıflar Futbol turnuvasında miniklerin performansı nefesleri kesti.
  Kardelen Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Faruk Aygül’ün yönettiği turnuva Kardelen Eğitim Kurumları Çim Halı Sahasında yapıldı. İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın da moral vermek için katıldığı maç renkli ve çekişmeli görüntülere sahne oldu. Kura çekimi ile eşleşen ilk sınıf 4-C ve 4-D oldu. İkinci maç 4-A ve 4-B sınıfları arasında yapıldı. Nefes kesen turnuvasının final maçını ise 4-A ve 4-C oynadı. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan sınıf 4-C sınıfının Minik Futbolcuları oldu. Sınıf öğretmenlerinden taktikler alan Kardelenli futbolcular turnuvanın her dakikasında izleyicilere heyecan yaşattı.   Kıran kırana geçen turnuvanın her maçında üstün performans gösteren tüm Kardelenli Minik Futbolcuları tebrik ediyoruz.
Nevşehir’de Özel Eğitimin Öncü Kurumu Kardelen Koleji 4.sınıflar Futbol turnuvasında miniklerin performansı nefesleri kesti.

 

Kardelen Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Faruk Aygül’ün yönettiği turnuva Kardelen Eğitim Kurumları Çim Halı Sahasında yapıldı. İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın da moral vermek için katıldığı maç renkli ve çekişmeli görüntülere sahne oldu. Kura çekimi ile eşleşen ilk sınıf 4-C ve 4-D oldu. İkinci maç 4-A ve 4-B sınıfları arasında yapıldı. Nefes kesen turnuvasının final maçını ise 4-A ve 4-C oynadı. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan sınıf 4-C sınıfının Minik Futbolcuları oldu. Sınıf öğretmenlerinden taktikler alan Kardelenli futbolcular turnuvanın her dakikasında izleyicilere heyecan yaşattı.

 

Kıran kırana geçen turnuvanın her maçında üstün performans gösteren tüm Kardelenli Minik Futbolcuları tebrik ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.