MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji futsal turnuvasında şampiyon oldu

SPOR 08.05.2019 - 14:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji futsal turnuvasında şampiyon oldu

Kardelen Koleji, 2018-2019 yılı Okul Sporları küçük erkekler futbol turnuvasında Nevşehir şampiyonu oldu.
  Futsal final müsabakasında rakibini Kardelen Koleji 3-1 kazanarak kupanın sahibi oldu. Küçük Erkekler Futbol takımı oyuncuları kupalarını Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’in elinden aldılar.   Şampiyonluk sonrası açıklamada bulunan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı,  "Öncelikle bizlere bu güzel mutluluğu yaşattıkları için öğrencilerimi tebrik ediyor ve her birine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi hem sosyal açıdan hem de iyi bir gelecek için tam donanımlı bir şekilde hayata hazırlamaktayız, görülüyor ki Kardelen Koleji olarak bunu başarıyoruz ve her zaman da başarmak için mücadele edeceğiz. Daha nice başarılara nice şampiyonluklara hep birlikte ulaşacağız" dedi.  
Kardelen Koleji, 2018-2019 yılı Okul Sporları küçük erkekler futbol turnuvasında Nevşehir şampiyonu oldu.

 

Futsal final müsabakasında rakibini Kardelen Koleji 3-1 kazanarak kupanın sahibi oldu. Küçük Erkekler Futbol takımı oyuncuları kupalarını Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’in elinden aldılar.

 

Şampiyonluk sonrası açıklamada bulunan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı,  "Öncelikle bizlere bu güzel mutluluğu yaşattıkları için öğrencilerimi tebrik ediyor ve her birine teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi hem sosyal açıdan hem de iyi bir gelecek için tam donanımlı bir şekilde hayata hazırlamaktayız, görülüyor ki Kardelen Koleji olarak bunu başarıyoruz ve her zaman da başarmak için mücadele edeceğiz. Daha nice başarılara nice şampiyonluklara hep birlikte ulaşacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.