Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Hafta Sonu Kurslarından Coşku Dolu Gösteri

EĞİTİM 30.05.2018 - 17:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Hafta Sonu Kurslarından Coşku Dolu Gösteri

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji’nde hafta sonu gerçekleştirilen öğrencilerin çok yönlü gelişimini desteklemek adına seçtiği alanda bir üst becerilerini geliştirmeye yönelik farklı alanlarda düzenlenen hafta sonu kursları muhteşem bir gösteri ile sona erdi.
  Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “ Öğrencilerimizin akademik gelişiminin yanı sıra kültür, sanat, spor gibi her alanda gelişimine önem vererek geleceğin tam donanımlı bireylerini yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda hafta sonu kurslarını gerçekleştiriyoruz.” Dedi. Öğrencileri tebrik ederek başarılar dileyen Okul Müdürü Çamcı, velilere de çocuklarının bu önemli günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti. Geleceğin tiyatrocularını yetiştiren Kardelen Koleji Drama Öğretmeni Osman Arslan’ın yönetiminde sergilenen piyesler velilerden tam not aldı. Kardelen Koleji Müzik Öğretmeni Selvi İnce tarafından gerçekleştirilen piyona kursu öğrencileri de dinleyenlere piyona dinletisi sundu.   Kardelen Koleji Müzik Öğretmeni Nuh Erkol; ”Hafta sonu gitar kursu ile öğrencilerimiz müzik alanındaki ilgi ve becerilerini geliştirerek, bir müzik aleti çalabilmelerini ve alışkanlığı kazanabilmeleri amacıyla oluşturduğumuz gitar kursu ile öğrencilerin sosyalleşmesini de sağlamış oluyoruz. Hafta sonu gitar kursuna katılan öğrencilerimiz ile dönem içi milli bayramlarımızda da konserler düzenliyoruz”dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji’nde hafta sonu gerçekleştirilen öğrencilerin çok yönlü gelişimini desteklemek adına seçtiği alanda bir üst becerilerini geliştirmeye yönelik farklı alanlarda düzenlenen hafta sonu kursları muhteşem bir gösteri ile sona erdi.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “ Öğrencilerimizin akademik gelişiminin yanı sıra kültür, sanat, spor gibi her alanda gelişimine önem vererek geleceğin tam donanımlı bireylerini yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda hafta sonu kurslarını gerçekleştiriyoruz.” Dedi. Öğrencileri tebrik ederek başarılar dileyen Okul Müdürü Çamcı, velilere de çocuklarının bu önemli günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti. Geleceğin tiyatrocularını yetiştiren Kardelen Koleji Drama Öğretmeni Osman Arslan’ın yönetiminde sergilenen piyesler velilerden tam not aldı. Kardelen Koleji Müzik Öğretmeni Selvi İnce tarafından gerçekleştirilen piyona kursu öğrencileri de dinleyenlere piyona dinletisi sundu.

 

Kardelen Koleji Müzik Öğretmeni Nuh Erkol; ”Hafta sonu gitar kursu ile öğrencilerimiz müzik alanındaki ilgi ve becerilerini geliştirerek, bir müzik aleti çalabilmelerini ve alışkanlığı kazanabilmeleri amacıyla oluşturduğumuz gitar kursu ile öğrencilerin sosyalleşmesini de sağlamış oluyoruz. Hafta sonu gitar kursuna katılan öğrencilerimiz ile dönem içi milli bayramlarımızda da konserler düzenliyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.