MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Çamçı Başarının Sırrını Açıkladı

EĞİTİM 24.09.2018 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Çamçı Başarının Sırrını Açıkladı

2018 LGS Şampiyonlarının Okulu, Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, başarının sırrını açıkladı.
    Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu, Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, başarının sırrı ‘ekip ve kadro’ dedi.   Liselere Geçiş Sınavlarında elde ettiği büyük başarılar ile dikkat çeken Kardelen Koleji İlköğretim kadrosuyla da büyük takdir topluyor. Ekipleşen kadrosu ile başarıyı elinde tutan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü şunları söyledi: “Kurum ve yapımız içinde ekipleşmeye katkı sağlayan birçok öğretmen okulumuzda 5 hatta 10 yılı tamamlamış bulunuyor. İlkokulumuzda çalışan öğretmenlerimiz ilimiz kamuoyunda bilinen ve ilimizin en belli başlı ilkokullarından emekli olarak kurumumuzu tercih etmiştir. Ortaokul kadromuzdaki birçok öğretmenimiz ise kurumumuzda 8-10 yılını tamamlamış bulunuyorlar. Özellikle 4 tane branşın her birinde en az 3 öğretmenimiz TEOG ve LGS’yle birlikte çok ahenkli etkinleşme örnekleri sergileyerek son yılların TEOG ve LGS sınavlarında büyük başarı göstermişlerdir.2016 TEOG da İlimizde her iki sınavlarda da tam puan yapan tek öğrencisi bugün 11 Fen-A öğrencimiz Hüseyin Kaan Özdemir’i 2017 sınavlarında tam puan yapan 13 öğrencimizi 2018 sınavlarımızda yine ilimiz tek il birincisini ve ilk yüze giren 19 öğrencimizi yetiştiren kadro bu kadrodan ve onların ekip ruhudur.”   Özel Kardelen Ortaokulu Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler Öğretmenleri   Yeliz Özer Ahmet Gültekin Fatih Çamcı Meltem Kale Fatih Cengiz Gizem Menekşe Yücel Ferda Erden Tuğba Kadıoğlu Araz Tuğba Acar Havalı Merve Nur Karaca Ay Gamze Özkan Aslı Parmaksız Kurtdoğan Songül Civan
2018 LGS Şampiyonlarının Okulu, Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, başarının sırrını açıkladı.

 

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu, Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, başarının sırrı ‘ekip ve kadro’ dedi.

 

Liselere Geçiş Sınavlarında elde ettiği büyük başarılar ile dikkat çeken Kardelen Koleji İlköğretim kadrosuyla da büyük takdir topluyor. Ekipleşen kadrosu ile başarıyı elinde tutan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü şunları söyledi: “Kurum ve yapımız içinde ekipleşmeye katkı sağlayan birçok öğretmen okulumuzda 5 hatta 10 yılı tamamlamış bulunuyor. İlkokulumuzda çalışan öğretmenlerimiz ilimiz kamuoyunda bilinen ve ilimizin en belli başlı ilkokullarından emekli olarak kurumumuzu tercih etmiştir. Ortaokul kadromuzdaki birçok öğretmenimiz ise kurumumuzda 8-10 yılını tamamlamış bulunuyorlar. Özellikle 4 tane branşın her birinde en az 3 öğretmenimiz TEOG ve LGS’yle birlikte çok ahenkli etkinleşme örnekleri sergileyerek son yılların TEOG ve LGS sınavlarında büyük başarı göstermişlerdir.2016 TEOG da İlimizde her iki sınavlarda da tam puan yapan tek öğrencisi bugün 11 Fen-A öğrencimiz Hüseyin Kaan Özdemir’i 2017 sınavlarında tam puan yapan 13 öğrencimizi 2018 sınavlarımızda yine ilimiz tek il birincisini ve ilk yüze giren 19 öğrencimizi yetiştiren kadro bu kadrodan ve onların ekip ruhudur.”

 

Özel Kardelen Ortaokulu Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler Öğretmenleri

 

Yeliz Özer

Ahmet Gültekin

Fatih Çamcı

Meltem Kale

Fatih Cengiz

Gizem Menekşe Yücel

Ferda Erden

Tuğba Kadıoğlu Araz

Tuğba Acar Havalı

Merve Nur Karaca Ay

Gamze Özkan

Aslı Parmaksız Kurtdoğan

Songül Civan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.