Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı Finale Kaldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2013 - 11:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı Finale Kaldı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Küçük Erkekler basketbol takımı finallere kaldı. Özel Kardelen Koleji 2013-2014 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılan okul sporları müsabakalarında final maçı oynamaya hak kazandı. Nevşehir damat İbrahimpaşa spor salonunda H. Lütfü Pamukçu Ortaokulu ile karşılaşan Özel Kardelen Koleji küçük erkekler basketbol takımı rakibini mağlup ederek finale kalmaya hak kazandı. Özel Kardelen Koleji ile H.Lütfü Pamukçu Ortaokulu arasından yapılan basketbol maçı dostluk içinde geçerken maçtan sonra ise her iki okulun oyuncuları birbirlerini tebrik ettiler.  Kardelen Koleji Küçük Erkekler Basketbol takımı önümüzde ki hafta final maçına çıkacak. 
Nevşehir Özel Kardelen Koleji Küçük Erkekler basketbol takımı finallere kaldı.
Özel Kardelen Koleji 2013-2014 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılan okul sporları müsabakalarında final maçı oynamaya hak kazandı.
Nevşehir damat İbrahimpaşa spor salonunda H. Lütfü Pamukçu Ortaokulu ile karşılaşan Özel Kardelen Koleji küçük erkekler basketbol takımı rakibini mağlup ederek finale kalmaya hak kazandı.
Özel Kardelen Koleji ile H.Lütfü Pamukçu Ortaokulu arasından yapılan basketbol maçı dostluk içinde geçerken maçtan sonra ise her iki okulun oyuncuları birbirlerini tebrik ettiler. 
Kardelen Koleji Küçük Erkekler Basketbol takımı önümüzde ki hafta final maçına çıkacak. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.