Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji, Kırşehir Bil Koleji ile Kardeş Okul Oldu

EĞİTİM 05.01.2018 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji, Kırşehir Bil Koleji ile Kardeş Okul Oldu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, kardeş okul projesi kapsamında Kırşehir Bil Kolejini ziyaret etti.
  İç Anadolu Bölgesi’nin en tecrübeli ve en donanımlı en donanımlı öğretmen kadrosuna sahip okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, bölgenin en iyi inovasyon okulu olan Kırşehir Bil Koleji ile kardeş okul oldu. Okul Müdürleri Mürsel Mert ve Mustafa Çelik yönetiminde bir araya gelen kurumlar, önümüzdeki dönemlerde uygulanmak üzere bazı kararlar aldılar. İlgili deneyimlerin birbirine aktarılması hususunda düzenlenecek olan etkinlikleri aktaran Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert : “Özel Kardelen Eğitim kurumları olarak bölgenin en tecrübeli ve en donanımlı öğretmen kadrosuna sahip olan okuluyuz. Geçmiş yıllarda yetiştirdiğimiz öğrencilerimizle de birçok şampiyonluk yaşadık. Bilgi, paylaştıkça çoğalır düşüncesinden hareketle de bölgenin en iyi inovasyon okulu olan Kırşehir Bil Koleji ile kardeş okul olduk. Bu bağlamdan hareketle bundan sonra düzenleyeceğimiz ortak deneme sınavları, yapılacak olan ortak öğrenci kampları, yarışmalar ve öğretmen değişim programları çerçevesinde birçok etkinlik yapmak hususunda mutabakat sağladık. İlerleyen zamanlarda da öğrencilerimizi en etkili biçimde yetiştirebilmek amacıyla Kırşehir Bil Kolejiyle birçok etkinlik düzenleyeceğiz.” dedi.   Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, düzenlenen ziyaret esnasında Kırşehir Bil Koleji öğrenci ve öğretmenlerinin öğrencilerine gösterdiği ilgiden dolayı Kırşehir Bil Koleji Müdürü Mustafa Çelik’e teşekkürlerini iletti.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, kardeş okul projesi kapsamında Kırşehir Bil Kolejini ziyaret etti.

 

İç Anadolu Bölgesi’nin en tecrübeli ve en donanımlı en donanımlı öğretmen kadrosuna sahip okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, bölgenin en iyi inovasyon okulu olan Kırşehir Bil Koleji ile kardeş okul oldu. Okul Müdürleri Mürsel Mert ve Mustafa Çelik yönetiminde bir araya gelen kurumlar, önümüzdeki dönemlerde uygulanmak üzere bazı kararlar aldılar. İlgili deneyimlerin birbirine aktarılması hususunda düzenlenecek olan etkinlikleri aktaran Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert : “Özel Kardelen Eğitim kurumları olarak bölgenin en tecrübeli ve en donanımlı öğretmen kadrosuna sahip olan okuluyuz. Geçmiş yıllarda yetiştirdiğimiz öğrencilerimizle de birçok şampiyonluk yaşadık. Bilgi, paylaştıkça çoğalır düşüncesinden hareketle de bölgenin en iyi inovasyon okulu olan Kırşehir Bil Koleji ile kardeş okul olduk. Bu bağlamdan hareketle bundan sonra düzenleyeceğimiz ortak deneme sınavları, yapılacak olan ortak öğrenci kampları, yarışmalar ve öğretmen değişim programları çerçevesinde birçok etkinlik yapmak hususunda mutabakat sağladık. İlerleyen zamanlarda da öğrencilerimizi en etkili biçimde yetiştirebilmek amacıyla Kırşehir Bil Kolejiyle birçok etkinlik düzenleyeceğiz.” dedi.

 

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, düzenlenen ziyaret esnasında Kırşehir Bil Koleji öğrenci ve öğretmenlerinin öğrencilerine gösterdiği ilgiden dolayı Kırşehir Bil Koleji Müdürü Mustafa Çelik’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.