Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji, Kurban Bayramı'nı kutladı

EĞİTİM 10.08.2019 - 10:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji, Kurban Bayramı'nı kutladı

Çeyrek Asırdır Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
  Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından yayımlanan mesajda tüm İslam aleminin ve Nevşehir'in Kurban Bayramı kutlandı.    Kardelen Koleji tarafından yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi.   “Kurban Bayramı’nın başta ülkemize olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Bayramlar, toplumda karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren müstesna günlerdir. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Bu vesileyle tüm İslam aleminin bayramını kutluyoruz.”
Çeyrek Asırdır Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından yayımlanan mesajda tüm İslam aleminin ve Nevşehir'in Kurban Bayramı kutlandı. 

 

Kardelen Koleji tarafından yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi.

 

“Kurban Bayramı’nın başta ülkemize olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Bayramlar, toplumda karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren müstesna günlerdir. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Bu vesileyle tüm İslam aleminin bayramını kutluyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.