Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Kurs Öğrencilerinden Muhteşem Gösteri

EĞİTİM 28.05.2018 - 17:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Kurs Öğrencilerinden Muhteşem Gösteri

Kardelen Koleji’nde hafta sonu gerçekleştirilen yaratıcı drama, gitar, piyano kursları muhteşem bir yıl sonu gösterisi ile final yaptı.
  Kardelen Koleji’nde düzenlenen kurslara katılan öğrenciler arkadaşlarına gösterilerini sundular. Gitar kursu öğrencilerinin hazırladığı müzik şöleni ile eğlenen Kardelenler yaratıcı drama ile hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin çok yönlü gelişimini desteklemek adına düzenlenen hafta sonu kursları ile bir yıl içerisinde aldıkları eğitimler neticesiyle sunulan gösteri izleyiciden tam not aldı.   Öğrencinin akademik gelişiminin yanı sıra kültür, spor, sanat gibi her alanda gelişimine önem vererek geleceğin tam donanımlı bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Kardelen Koleji, öğrencilerin de kurslara yoğun katılım sağladıkları gözlendi. Kardelen Koleji Drama Öğretmeni Osman Arslan kurslar hakkında şunları söyledi; “ Dönem başından beri yürüttüğümüz kurslarımız ile öğrencilerimizin anlama, anlatma, dinleme, sorgulama ve hayal gücü gelişir. Öğrenciler sorunlar karşısında çözüm üretmeye çalışır, konuya ilgisi artar, empati kurabilir, doğaçlama ve rol oynama becerileri gelişir.”
Kardelen Koleji’nde hafta sonu gerçekleştirilen yaratıcı drama, gitar, piyano kursları muhteşem bir yıl sonu gösterisi ile final yaptı.

 

Kardelen Koleji’nde düzenlenen kurslara katılan öğrenciler arkadaşlarına gösterilerini sundular. Gitar kursu öğrencilerinin hazırladığı müzik şöleni ile eğlenen Kardelenler yaratıcı drama ile hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin çok yönlü gelişimini desteklemek adına düzenlenen hafta sonu kursları ile bir yıl içerisinde aldıkları eğitimler neticesiyle sunulan gösteri izleyiciden tam not aldı.

 

Öğrencinin akademik gelişiminin yanı sıra kültür, spor, sanat gibi her alanda gelişimine önem vererek geleceğin tam donanımlı bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Kardelen Koleji, öğrencilerin de kurslara yoğun katılım sağladıkları gözlendi. Kardelen Koleji Drama Öğretmeni Osman Arslan kurslar hakkında şunları söyledi; “ Dönem başından beri yürüttüğümüz kurslarımız ile öğrencilerimizin anlama, anlatma, dinleme, sorgulama ve hayal gücü gelişir. Öğrenciler sorunlar karşısında çözüm üretmeye çalışır, konuya ilgisi artar, empati kurabilir, doğaçlama ve rol oynama becerileri gelişir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.