Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Lise öğrencilerinin muhteşem mezuniyet töreni

EĞİTİM 26.04.2019 - 19:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Lise öğrencilerinin muhteşem mezuniyet töreni

Özel Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri düzenlenen görkemli törenle mezuniyetlerini kutladı.
  Özel Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri düzenlenen görkemli törenle mezuniyetlerini kutladı.   2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminin sonuna yaklaşılırken Kardelen Koleji lise öğrencileri yaklaşan mezuniyetlerini düzenlenen muhteşem bir törenle kutladı. Nevşehir Milletvekili ve Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe'nin de teşrif ettiği gece mezuniyet belgesi ve madalya takdiminin ardından öğrencilerin kep atma töreni ile devam etti.   Gecenin açılış konuşmasını yapan Nevşehir Milletvekili ve Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe şunları dile getirdi; " Sizler büyüyen Türkiye'nin teminatısınız, ailenize şehrinize ve ülkenize hizmet eden bir nesil olarak Kardelen Kolejinden mezun oluyorsunuz. Şunu iyi bilin ki sizler bu okuldan mezun olurken, bizlere veda etmiş olmayacaksınız. Öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla her zaman aklınızda bulunacak olan okulunuz size yol gösterici olacak. Burada öğrendiklerinizi ve yaşadıklarınızı bundan sonraki hayatınız boyunca unutmayacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle hayatınızın her aşamasında siz değerli evlatlarıma başarılar dilerim" dedi. Anadolu ve Fen lisesi Müdürü Mürsel Mert ise yaptığı konuşmada ; "Sevgili genç arkadaşlarım, okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimize emanettir bundan sonraki her başarınız bizlerin gurur kaynağı olacaktır. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi. Konuşmaların ardından Fen ve Anadolu lisesi birincileri öğrencilere hediye altınları protokol üyeleri tarafından takılarak isimleri bizzat öğrenciler tarafından Kardelen Koleji hatıra kütüklerine çakıldı.   Kardelen Eğitim Kurumları konferans salonunda başlayan kep töreni, daha sonrasında ise Crowne Plazada düzenlenen eğlence organizasyonu ile de devam etti. Yenilen yemeklerin ardından öğrenciler, öğretmenler ve idarecilerin birlikte pasta kesmesi ve canlı müzik eşliğinde dans etmelerinin ardından bu muhteşem geceyi noktalandı.  
Özel Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri düzenlenen görkemli törenle mezuniyetlerini kutladı.

 

Özel Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri düzenlenen görkemli törenle mezuniyetlerini kutladı.

 

2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminin sonuna yaklaşılırken Kardelen Koleji lise öğrencileri yaklaşan mezuniyetlerini düzenlenen muhteşem bir törenle kutladı. Nevşehir Milletvekili ve Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe'nin de teşrif ettiği gece mezuniyet belgesi ve madalya takdiminin ardından öğrencilerin kep atma töreni ile devam etti.

 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Nevşehir Milletvekili ve Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe şunları dile getirdi; " Sizler büyüyen Türkiye'nin teminatısınız, ailenize şehrinize ve ülkenize hizmet eden bir nesil olarak Kardelen Kolejinden mezun oluyorsunuz. Şunu iyi bilin ki sizler bu okuldan mezun olurken, bizlere veda etmiş olmayacaksınız. Öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla her zaman aklınızda bulunacak olan okulunuz size yol gösterici olacak. Burada öğrendiklerinizi ve yaşadıklarınızı bundan sonraki hayatınız boyunca unutmayacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle hayatınızın her aşamasında siz değerli evlatlarıma başarılar dilerim" dedi. Anadolu ve Fen lisesi Müdürü Mürsel Mert ise yaptığı konuşmada ; "Sevgili genç arkadaşlarım, okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimize emanettir bundan sonraki her başarınız bizlerin gurur kaynağı olacaktır. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi. Konuşmaların ardından Fen ve Anadolu lisesi birincileri öğrencilere hediye altınları protokol üyeleri tarafından takılarak isimleri bizzat öğrenciler tarafından Kardelen Koleji hatıra kütüklerine çakıldı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları konferans salonunda başlayan kep töreni, daha sonrasında ise Crowne Plazada düzenlenen eğlence organizasyonu ile de devam etti. Yenilen yemeklerin ardından öğrenciler, öğretmenler ve idarecilerin birlikte pasta kesmesi ve canlı müzik eşliğinde dans etmelerinin ardından bu muhteşem geceyi noktalandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.