Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Müzik Kulübü Öğrencilerinden Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

EĞİTİM 10.04.2018 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Müzik Kulübü Öğrencilerinden Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Nevşehir’in önde gelen Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji müzik kulübü öğrencileri, Umut Pınarı Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
  Kardelen Koleji İlkokul öğrencileri her zaman olduğu gibi duyarlı davranışta bulunarak, Umut Pınarı Rehabilitasyon Merkezindeki özel öğrenciler ile bir araya geldi. Kardelen Koleji Müzik Korosu Umut Pınarı Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine muhteşem bir konser verdi. Hep birlikte şarkıların söylendiği, dansların edildiği ve engellerin aşıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Kardelen Koleji müzik öğretmeni Müjgan Özsoy tarafından yönetilen koro yaklaşık 2 saat sürdü. Rehabilitasyon merkezi öğrencileri ve Kardelen Koleji öğrencilerinin gerçekleşen etkinlikten nedenli mutlu oldukları ise yüzlerinden okunuyordu.   Kardelen Koleji Müdür İlkokul Müdür Yardımcısı Ekrem Kalay ise şunları söyledi; “Öğrencilerimiz birbirleriyle kaynaşarak güzel vakit geçirdiler. Biliyorsunuz birçoğumuz Özel Eğitim ve rehabilitasyon deyince görmeyen, duymayan ya da yürüyemeyen tam engelli öğrencilere hizmet veren merkezler olarak düşünmektedir. İnsanın hayatı birçok zorluklardan ve basamaklarda oluşmaktadır. Dil, zihinsel, fiziksel, sosyal ve duygusal gibi gelişim alanları birbirini etkiler. Bu gelişim alanlarında herhangi birinde aksaklık kişinin özel eğitime ihtiyacı olur. Bu merkezler de tam olarak bunu hayata geçirebilmek için hizmet veriyorlar. Kardelen Koleji olarak öğrencilerimize her zaman farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.  
Nevşehir’in önde gelen Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji müzik kulübü öğrencileri, Umut Pınarı Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

 

Kardelen Koleji İlkokul öğrencileri her zaman olduğu gibi duyarlı davranışta bulunarak, Umut Pınarı Rehabilitasyon Merkezindeki özel öğrenciler ile bir araya geldi. Kardelen Koleji Müzik Korosu Umut Pınarı Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine muhteşem bir konser verdi. Hep birlikte şarkıların söylendiği, dansların edildiği ve engellerin aşıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Kardelen Koleji müzik öğretmeni Müjgan Özsoy tarafından yönetilen koro yaklaşık 2 saat sürdü. Rehabilitasyon merkezi öğrencileri ve Kardelen Koleji öğrencilerinin gerçekleşen etkinlikten nedenli mutlu oldukları ise yüzlerinden okunuyordu.

 

Kardelen Koleji Müdür İlkokul Müdür Yardımcısı Ekrem Kalay ise şunları söyledi; “Öğrencilerimiz birbirleriyle kaynaşarak güzel vakit geçirdiler. Biliyorsunuz birçoğumuz Özel Eğitim ve rehabilitasyon deyince görmeyen, duymayan ya da yürüyemeyen tam engelli öğrencilere hizmet veren merkezler olarak düşünmektedir. İnsanın hayatı birçok zorluklardan ve basamaklarda oluşmaktadır. Dil, zihinsel, fiziksel, sosyal ve duygusal gibi gelişim alanları birbirini etkiler. Bu gelişim alanlarında herhangi birinde aksaklık kişinin özel eğitime ihtiyacı olur. Bu merkezler de tam olarak bunu hayata geçirebilmek için hizmet veriyorlar. Kardelen Koleji olarak öğrencilerimize her zaman farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.