Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde 10 Kasım töreni düzenlendi

EĞİTİM 10.11.2020 - 19:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji’nde 10 Kasım töreni düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yılında Kardelen Koleji öğretmenleri ve öğrencileri tarafından anıldı.
  10 Kasım  1938  tarihinde saat dokuzu beş geçe ebediyete intikal eden Gazi  Mustafa  Kemal  Atatürk,  Türkiye’nin  her   yerinde  olduğu  gibi Kardelen Koleji’nde  de  yapılan  törenle  anıldı.  Sabah  ilk  derste bahçede saygı  duruşu  ve  akabinde  İstiklal  Marşı  okunarak başta Mustafa Kemal Atatürk olmak  üzere  bütün  şehitler  yad  edildi. Gün  içerisinde  Kardelen Koleji  Konferans  Salonunda   düzenlenen  programda  günün  anlam v e önemini belirten konuşmalar yapıldı. Atatürk’ü anma münasebetiyle şiirler okundu, video gösterimi yapıldı. Kardelen  Koleji İlköğretim Müdürü Barış Bağcı, 10 Kasım ile ilgili olarak “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her yıl olduğu gibi bu yıl da törenlerle anıyoruz. Ona olan özlemimiz her yıl katlanarak artmaktadır. Bizlere düşen görev onun düşüncelerini anlamak ve gösterdiği hedeflere yürümektir.” Kardelen  Eğitim  Kurumları  olarak  başta  Gazi   Mustafa  Kemal Atatürk  ve  silah  arkadaşları  olmak   üzere  bütün şehitlerimizi, ebediyete intikal  eden   gazilerimizi   rahmetle,   saygıyla   anıyoruz.  Ruhları   şad, mekanları  cennet  olsun.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yılında Kardelen Koleji öğretmenleri ve öğrencileri tarafından anıldı.

 

10 Kasım  1938  tarihinde saat dokuzu beş geçe ebediyete intikal eden Gazi  Mustafa  Kemal  Atatürk,  Türkiye’nin  her   yerinde  olduğu  gibi Kardelen Koleji’nde  de  yapılan  törenle  anıldı.  Sabah  ilk  derste bahçede saygı  duruşu  ve  akabinde  İstiklal  Marşı  okunarak başta Mustafa Kemal Atatürk olmak  üzere  bütün  şehitler  yad  edildi. Gün  içerisinde  Kardelen Koleji  Konferans  Salonunda   düzenlenen  programda  günün  anlam v e önemini belirten konuşmalar yapıldı. Atatürk’ü anma münasebetiyle şiirler okundu, video gösterimi yapıldı.


Kardelen  Koleji İlköğretim Müdürü Barış Bağcı, 10 Kasım ile ilgili olarak “Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her yıl olduğu gibi bu yıl da törenlerle anıyoruz. Ona olan özlemimiz her yıl katlanarak artmaktadır. Bizlere düşen görev onun düşüncelerini anlamak ve gösterdiği hedeflere yürümektir.”


Kardelen  Eğitim  Kurumları  olarak  başta  Gazi   Mustafa  Kemal Atatürk  ve  silah  arkadaşları  olmak   üzere  bütün şehitlerimizi, ebediyete intikal  eden   gazilerimizi   rahmetle,   saygıyla   anıyoruz.  Ruhları   şad, mekanları  cennet  olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.