Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

EĞİTİM 19.05.2017 - 18:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşku İle Kutlandı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşku İle Kutlandı.   Özel Kardelen Koleji 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Kardelen Eğitim Kurumları kampüsünde düzenlenen kutlamalara çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Öğrenciler çeşitli yarışmalar ve etkinlikler ile keyifli dakikalar geçirdiler. Farklı görüntülülere sahne olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında öğrencilere canlı müzik dinletisi yapıldı.   Konuyla ilgili açıklama yapan Fen ve Anadolu lisesi müdürü Mürsel Mert şunları kaydetti; “Sevgili öğrenciler öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere okulların kapanmasına kısa bir süre kaldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da fırsat bilerek kutlama organize ettik. Gerek Milli gerekse dini bayramlarımız toplumumuzu bir arada tutan unsurlardır. Bayramlarda birlik ve beraberliğimiz hat safhaya çıkmalı, tarihimizi saygıyla anmalı ve esasında her bayramı önemini kavrayarak kutlamalıyız.   19 Mayıs, spor, sporcular ve gençlikle bütünleşmiş bir bayram olmasının yanı sıra Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı bir gündür bu nedenle tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım umarım hepiniz keyifli dakikalar geçirirsiniz hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşku İle Kutlandı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşku İle Kutlandı.

 

Özel Kardelen Koleji 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Kardelen Eğitim Kurumları kampüsünde düzenlenen kutlamalara çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Öğrenciler çeşitli yarışmalar ve etkinlikler ile keyifli dakikalar geçirdiler. Farklı görüntülülere sahne olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında öğrencilere canlı müzik dinletisi yapıldı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Fen ve Anadolu lisesi müdürü Mürsel Mert şunları kaydetti; “Sevgili öğrenciler öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere okulların kapanmasına kısa bir süre kaldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da fırsat bilerek kutlama organize ettik. Gerek Milli gerekse dini bayramlarımız toplumumuzu bir arada tutan unsurlardır. Bayramlarda birlik ve beraberliğimiz hat safhaya çıkmalı, tarihimizi saygıyla anmalı ve esasında her bayramı önemini kavrayarak kutlamalıyız.

 

19 Mayıs, spor, sporcular ve gençlikle bütünleşmiş bir bayram olmasının yanı sıra Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı bir gündür bu nedenle tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım umarım hepiniz keyifli dakikalar geçirirsiniz hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.