Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde 4.geleneksel şiir okuma yarışması düzenlendi

EĞİTİM 14.02.2019 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde 4.geleneksel şiir okuma yarışması düzenlendi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 4. Geleneksel şiir yarışması düzenlendi.
  Kardelen Koleji Türkçe öğretmenleri tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Şiir Okuma Yarışması’na bu yıl da öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen yarışmaya her sınıfı temsil edecek yarışmacılar seçilerek sınıf birincileri ve ardından okul birincisi seçildi. Yarışmaya katılan öğrenciler derece elde edebilmek için şiirlerini büyük bir itina ve dikkatle okuyarak dinleyicileri etkileyip jüriden puanlarını aldılar. Kardelen Koleji 4. Geleneksel Şiir Okuma Yarışmasında derece alan öğrencilere başarı belgelerini İlköğretim Müdür Yardımcısı Barış Bağcı verdi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 4. Geleneksel şiir yarışması düzenlendi.

 

Kardelen Koleji Türkçe öğretmenleri tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Şiir Okuma Yarışması’na bu yıl da öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen yarışmaya her sınıfı temsil edecek yarışmacılar seçilerek sınıf birincileri ve ardından okul birincisi seçildi. Yarışmaya katılan öğrenciler derece elde edebilmek için şiirlerini büyük bir itina ve dikkatle okuyarak dinleyicileri etkileyip jüriden puanlarını aldılar.

Kardelen Koleji 4. Geleneksel Şiir Okuma Yarışmasında derece alan öğrencilere başarı belgelerini İlköğretim Müdür Yardımcısı Barış Bağcı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.