Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde 8.Sınıflara Seminer Düzenlendi

EĞİTİM 13.04.2018 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde 8.Sınıflara Seminer Düzenlendi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencilerine yeni sınav sistemi hakkında bilgilendirme semineri düzenledi.
  İlimizde lise geçişlerinde nitelikli okul liselerinin listesinin açıklanması ve sınav katsayılarının belli olması ile birlikte Kardelen Koleji Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı ve Kardelen Koleji Rehberlik Servisi 8. Sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.   Faruk Çamcı ,“son iki yılda lise geçişlerinde büyük başarılar elde eden Kardelenlerimiz bu yıl daha da iddialı. Geçen yıl 103 öğrenciden 79’u fen liselerine yerleşti. Bu yıl başarımızı daha da yukarı taşıyacağımıza inanıyoruz. Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi kontenjanı ilimizdeki tüm proje okullarından daha yüksek, bu kontenjan içerisinde de çoğunlukla ilk sıralara Kardelen Koleji Ortaokul öğrencileri yerleşiyor.” Diyerek ilimizde en ciddi deneme sınavı yapan Özel Kardelen Koleji deneme sınavında tam puan alan ve tam puana yakın başarı elde eden birçok Kardelenli öğrencinin de gerçek sınavların hakkını vereceğine de inanıyoruz. Dedi.   Kardelen Koleji rehberlik servisi; sınavlara, hazırlık öncesi, hazırlık süreci ve hazırlık sonrası olmak üzere 3 temel basamakla çalışmalarını yürüttüklerini. Hazırlık sürecinde, ders öğretmeni, danışman öğretmen, rehberlik uzmanı, okul yönetiminin liderliğinde, öğrencimizin akademik ve psikolojik izlenmesini gerçekleştirdiklerini ve Rehberlik servisi olarak öğrencilerin hazırlık dönemi öncesi ve sonrasında mesleki ve eğitsel takibini yaptıklarının altını çizdi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencilerine yeni sınav sistemi hakkında bilgilendirme semineri düzenledi.

 

İlimizde lise geçişlerinde nitelikli okul liselerinin listesinin açıklanması ve sınav katsayılarının belli olması ile birlikte Kardelen Koleji Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı ve Kardelen Koleji Rehberlik Servisi 8. Sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Faruk Çamcı ,“son iki yılda lise geçişlerinde büyük başarılar elde eden Kardelenlerimiz bu yıl daha da iddialı. Geçen yıl 103 öğrenciden 79’u fen liselerine yerleşti. Bu yıl başarımızı daha da yukarı taşıyacağımıza inanıyoruz. Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi kontenjanı ilimizdeki tüm proje okullarından daha yüksek, bu kontenjan içerisinde de çoğunlukla ilk sıralara Kardelen Koleji Ortaokul öğrencileri yerleşiyor.” Diyerek ilimizde en ciddi deneme sınavı yapan Özel Kardelen Koleji deneme sınavında tam puan alan ve tam puana yakın başarı elde eden birçok Kardelenli öğrencinin de gerçek sınavların hakkını vereceğine de inanıyoruz. Dedi.

 

Kardelen Koleji rehberlik servisi; sınavlara, hazırlık öncesi, hazırlık süreci ve hazırlık sonrası olmak üzere 3 temel basamakla çalışmalarını yürüttüklerini. Hazırlık sürecinde, ders öğretmeni, danışman öğretmen, rehberlik uzmanı, okul yönetiminin liderliğinde, öğrencimizin akademik ve psikolojik izlenmesini gerçekleştirdiklerini ve Rehberlik servisi olarak öğrencilerin hazırlık dönemi öncesi ve sonrasında mesleki ve eğitsel takibini yaptıklarının altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.