Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Akın Zurnacı Rüzgarı Esti

EĞİTİM 11.01.2018 - 11:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Akın Zurnacı Rüzgarı Esti

‘Anlatamıyorum’ şarkısı ve ‘Seni Çok Seviyorum’ şarkılarıyla biranda dikkatleri üzerine çeken Akın Zurnacı, Nevşehir’de öğrencilerle buluştu.
  Son zamanlarda ‘Anlatamıyorum’ ve ‘seni Çok Seviyorum’ şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Akın Zurnacı Nevşehir’de Kardelen Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği şarkıcı Akın Zurnacı ‘Anlatamıyorum’ ve ‘Seni Çok Seviyorum’ şarkılarını öğrenciler ile hep birlikte söyledi. Şarkısı Akın Zurnacı söylemiş olduğu şarkılar sonrasında ise öğrenciler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.   Kardelen Koleji’nde vermiş olduğu mini konser sonrasında açıklamada bulunan şarkıcı Akın Zurnacı, “ Kardelen Koleji öğrenciler ile güzel bir buluşma oldu oldukça keyifli bir zaman geçirdik. Nevşehir’de öncelikle engelli kardeşlerimiz ile buluştuk ve onara bir nebzede olsa destek vermeye çalıştık.  Nevşehir’i çok sevdim. Kapadokya bölgesine benim ilk gelişim. 20 senedir söz ve beste yazıyorum. Albüm çıkartalı 1 sene oldu. Açıkçası çok yoğun bir ilgi oldu ve ben bu kadarını beklemiyordum. Ve halen o ilgi halen devam ediyor. Bu ay içerisinde de söz ve müziği bana ait olan bir albüm çıkaracağız” dedi. 
‘Anlatamıyorum’ şarkısı ve ‘Seni Çok Seviyorum’ şarkılarıyla biranda dikkatleri üzerine çeken Akın Zurnacı, Nevşehir’de öğrencilerle buluştu.

 

Son zamanlarda ‘Anlatamıyorum’ ve ‘seni Çok Seviyorum’ şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Akın Zurnacı Nevşehir’de Kardelen Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği şarkıcı Akın Zurnacı ‘Anlatamıyorum’ ve ‘Seni Çok Seviyorum’ şarkılarını öğrenciler ile hep birlikte söyledi. Şarkısı Akın Zurnacı söylemiş olduğu şarkılar sonrasında ise öğrenciler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kardelen Koleji’nde vermiş olduğu mini konser sonrasında açıklamada bulunan şarkıcı Akın Zurnacı, “ Kardelen Koleji öğrenciler ile güzel bir buluşma oldu oldukça keyifli bir zaman geçirdik. Nevşehir’de öncelikle engelli kardeşlerimiz ile buluştuk ve onara bir nebzede olsa destek vermeye çalıştık.  Nevşehir’i çok sevdim. Kapadokya bölgesine benim ilk gelişim. 20 senedir söz ve beste yazıyorum. Albüm çıkartalı 1 sene oldu. Açıkçası çok yoğun bir ilgi oldu ve ben bu kadarını beklemiyordum. Ve halen o ilgi halen devam ediyor. Bu ay içerisinde de söz ve müziği bana ait olan bir albüm çıkaracağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.