MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Bahar Şenliği Coşku İle Kutlandı

EĞİTİM 26.03.2017 - 12:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Bahar Şenliği Coşku İle Kutlandı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Öğretmen ve Öğrencileri Bahar Şenliklerini Coşku İle Kutladı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Öğretmen ve Öğrencileri Bahar Şenliklerini Coşku İle Kutladı.   Her sene yeni yılın başlangıcı baharın müjdecisi ve doğa bayramı olarak kabul gören ve bilinen tarihi 18 asırdan fazla olan Nevruz Bayramı Özel Kardelen Koleji’nde coşku ile kutlandı. Kardelen Koleji Türkçe öğretmeni Fatih Çamcı’nın açılış konuşması ile başlayan kutlamalarda ortaya rengârenk görüntüler çıktı. Çeşitli etkinlikler yapan öğrenciler müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Çuval yarışlarından mangala oyunlarından satranç turnuvalarından ve çeşitli dans gösterilerinden oluşan kutlamalar Kardelen Koleji öğretmen ve öğrenciler tarafından beğenildi.   Kardelen Koleji’nde düzenlenen etkinlikte güvenlik önlemleri altında yakılan nevruz ateşinin üstünden öğrenciler, alev alev üstüne, ağırlığım, uğursuzluğum bu alevin üstüne diyerek atlamaları yüzlerde tebessüme sebep oldu. İlginç görüntülere sahne olan ve unutulmaz anlar yaşanan kutlamalar oyun havaları ve halaylar eşliğinde sona erdi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Öğretmen ve Öğrencileri Bahar Şenliklerini Coşku İle Kutladı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Öğretmen ve Öğrencileri Bahar Şenliklerini Coşku İle Kutladı.

 

Her sene yeni yılın başlangıcı baharın müjdecisi ve doğa bayramı olarak kabul gören ve bilinen tarihi 18 asırdan fazla olan Nevruz Bayramı Özel Kardelen Koleji’nde coşku ile kutlandı. Kardelen Koleji Türkçe öğretmeni Fatih Çamcı’nın açılış konuşması ile başlayan kutlamalarda ortaya rengârenk görüntüler çıktı. Çeşitli etkinlikler yapan öğrenciler müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Çuval yarışlarından mangala oyunlarından satranç turnuvalarından ve çeşitli dans gösterilerinden oluşan kutlamalar Kardelen Koleji öğretmen ve öğrenciler tarafından beğenildi.

 

Kardelen Koleji’nde düzenlenen etkinlikte güvenlik önlemleri altında yakılan nevruz ateşinin üstünden öğrenciler, alev alev üstüne, ağırlığım, uğursuzluğum bu alevin üstüne diyerek atlamaları yüzlerde tebessüme sebep oldu. İlginç görüntülere sahne olan ve unutulmaz anlar yaşanan kutlamalar oyun havaları ve halaylar eşliğinde sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.