MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde canlı yayın dersleri devam ediyor

EĞİTİM 04.06.2020 - 13:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji’nde canlı yayın dersleri devam ediyor

Okulların tatil olması ile hemen alternatif eğitim sistemleri oluşturan Kardelen Koleji ilk olarak kendi okul siteleri üzerinden Kardelen Akademi’yi kurarak her gün öğrencilere soru çözdürdüler ve ödevlendirme yaptılar.
  Okulların tatil olması ile hemen alternatif eğitim sistemleri oluşturan Kardelen Koleji ilk olarak kendi okul siteleri üzerinden Kardelen Akademi’yi kurarak her gün öğrencilere soru çözdürdüler ve ödevlendirme yaptılar. Daha sonra güvenilirliği en iyi olan Microsoft Teams programını kurumsal olarak satın alarak hem velilerinin hem de öğrencilerinin kişisel bilgilerini ve özlük haklarını güvenlik altına aldılar.   Bu pandemi süreci boyunca öğrencilerine hem Kardelen Akademi’den günlük soru çözdürüyorlar hem de canlı yayın derslerine devam ediyorlar. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerindeki tüm sınıflara ayrı ayrı günlük ders programı uygulanıyor. Temel derslerin yayında yan branş dersleri ile de öğrencilerinin evde sıkılmadan keyifli vakit geçirmeleri için çeşitli etkinliklerle yaptırıyorlar.   Ortaokul öğrencileri için Microsoft Teams üzerinden online denemeler de yapılmaya devam ediyor. Özellikle 8. Sınıflar için sıklıkla online deneme sınavı uygulanmakta. Ayrıca Kardelen Koleji olarak 8. sınıftaki her öğrencinin evine deneme sınavı seti yollanıldı. Bu durumdan öğrencileri çok sevindirdi sınava az bir süre kala ellerinde deneme sınavları olması onları mutlu etti.   Kardelen Koleji velileri ve öğrencileri hem canlı yayın derslerinden hem de denemelerinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirmekteler. Veliler bu zor süreçte eğitimi ve öğrenci takibini hiç bırakmayan Kardelen Koleji öğretmenlerine teşekkürlerini her fırsatta belirtmekteler.
Okulların tatil olması ile hemen alternatif eğitim sistemleri oluşturan Kardelen Koleji ilk olarak kendi okul siteleri üzerinden Kardelen Akademi’yi kurarak her gün öğrencilere soru çözdürdüler ve ödevlendirme yaptılar.

 

Okulların tatil olması ile hemen alternatif eğitim sistemleri oluşturan Kardelen Koleji ilk olarak kendi okul siteleri üzerinden Kardelen Akademi’yi kurarak her gün öğrencilere soru çözdürdüler ve ödevlendirme yaptılar. Daha sonra güvenilirliği en iyi olan Microsoft Teams programını kurumsal olarak satın alarak hem velilerinin hem de öğrencilerinin kişisel bilgilerini ve özlük haklarını güvenlik altına aldılar.

 

Bu pandemi süreci boyunca öğrencilerine hem Kardelen Akademi’den günlük soru çözdürüyorlar hem de canlı yayın derslerine devam ediyorlar. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerindeki tüm sınıflara ayrı ayrı günlük ders programı uygulanıyor. Temel derslerin yayında yan branş dersleri ile de öğrencilerinin evde sıkılmadan keyifli vakit geçirmeleri için çeşitli etkinliklerle yaptırıyorlar.

 

Ortaokul öğrencileri için Microsoft Teams üzerinden online denemeler de yapılmaya devam ediyor. Özellikle 8. Sınıflar için sıklıkla online deneme sınavı uygulanmakta. Ayrıca Kardelen Koleji olarak 8. sınıftaki her öğrencinin evine deneme sınavı seti yollanıldı. Bu durumdan öğrencileri çok sevindirdi sınava az bir süre kala ellerinde deneme sınavları olması onları mutlu etti.

 

Kardelen Koleji velileri ve öğrencileri hem canlı yayın derslerinden hem de denemelerinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirmekteler. Veliler bu zor süreçte eğitimi ve öğrenci takibini hiç bırakmayan Kardelen Koleji öğretmenlerine teşekkürlerini her fırsatta belirtmekteler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.