MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde deneme sınavı yapıldı

EĞİTİM 16.05.2019 - 13:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde deneme sınavı yapıldı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen deneme sınavı gerçekleştirildi.
  Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu haline gelen ve bu yönüyle “öncü kurum” olma niteliği taşıyan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıflar düzeyinde deneme sınavı yapıldı.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “Öğrencilerimize maksimum ölçüde verim sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz deneme sınavlarımız ara vermeksizin devam etmekte. Uygulamış olduğumuz deneme sınavlarında öğrencilerimizin önceki bilgilerini ölçüp eksik oldukları konularda onlara titizlikle ve en etkili biçimde yardımcı olmaktayız. Bu bağlamdan hareketle lise düzeyinde 12. sınıfların katılımıyla gerçekleştirdiğimiz deneme sınavımıza devam ediyoruz” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen deneme sınavı gerçekleştirildi.

 

Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu haline gelen ve bu yönüyle “öncü kurum” olma niteliği taşıyan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde 12. sınıflar düzeyinde deneme sınavı yapıldı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “Öğrencilerimize maksimum ölçüde verim sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz deneme sınavlarımız ara vermeksizin devam etmekte. Uygulamış olduğumuz deneme sınavlarında öğrencilerimizin önceki bilgilerini ölçüp eksik oldukları konularda onlara titizlikle ve en etkili biçimde yardımcı olmaktayız. Bu bağlamdan hareketle lise düzeyinde 12. sınıfların katılımıyla gerçekleştirdiğimiz deneme sınavımıza devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.