Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

EĞİTİM 20.10.2017 - 14:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Yapılan Deneme Sınavlarında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi.
  Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Yapılan Deneme Sınavlarında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi.   Güncellenen öğretim programı ve değişen sınav sisteminin ardından çalışmalarına ara vermeksizin devam eden Nevşehir’in Lider Kurumu Özel Kardelen Kolejinde yapılan deneme sınavlarında her sınıf seviyesinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Yeni sınav sistemi ile ilgili açıklamaların yapılmasının ardından çalışmalarımıza ara vermeksizin yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bizler Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi geleceğe gerek akademik gerekse sosyal yönden en iyi şekilde hazırlayabilmek adına eğitim ile ilgili her gelişmeyi yakından takip edip izlenmesi gereken yol ve alınması gereken önlemler hususunda aktif bir çalışma içerisindeyiz. Öğrencilerimizin kurumumuzdan maksimum düzeyde faydalanabilmeleri adına da bu yöndeki çalışmalarımız yıl boyunca devam edecektir. Geride bıraktığımız haftada öğrencilerimize uygulanan deneme sınavları neticesinde dereceye giren Kardelen’lerimizi ödüllendirdik. Önceden beri yapmış olduğumuz bu uygulamanın da öğrencileri olumlu anlamda motive ettiğine de birçok kez şahit olduk. Bu tarz uygulamalarımız çeşitlilik göstererek yıl boyunca devam edecektir.” dedi. Okulda yapılan tören ve öğrencilere başarı belgelerinin takdim edilmesinin ardından dereceye giren öğrenciler, Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert rehberliğinde öğle yemeği etkinliğinde bulundular. Yapılan etkinlik esnasında dereceye giren öğrencilerin hayli keyifli olması da dikkatlerden kaçmadı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Yapılan Deneme Sınavlarında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Yapılan Deneme Sınavlarında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi.

 

Güncellenen öğretim programı ve değişen sınav sisteminin ardından çalışmalarına ara vermeksizin devam eden Nevşehir’in Lider Kurumu Özel Kardelen Kolejinde yapılan deneme sınavlarında her sınıf seviyesinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Yeni sınav sistemi ile ilgili açıklamaların yapılmasının ardından çalışmalarımıza ara vermeksizin yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bizler Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi geleceğe gerek akademik gerekse sosyal yönden en iyi şekilde hazırlayabilmek adına eğitim ile ilgili her gelişmeyi yakından takip edip izlenmesi gereken yol ve alınması gereken önlemler hususunda aktif bir çalışma içerisindeyiz. Öğrencilerimizin kurumumuzdan maksimum düzeyde faydalanabilmeleri adına da bu yöndeki çalışmalarımız yıl boyunca devam edecektir. Geride bıraktığımız haftada öğrencilerimize uygulanan deneme sınavları neticesinde dereceye giren Kardelen’lerimizi ödüllendirdik. Önceden beri yapmış olduğumuz bu uygulamanın da öğrencileri olumlu anlamda motive ettiğine de birçok kez şahit olduk. Bu tarz uygulamalarımız çeşitlilik göstererek yıl boyunca devam edecektir.” dedi. Okulda yapılan tören ve öğrencilere başarı belgelerinin takdim edilmesinin ardından dereceye giren öğrenciler, Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert rehberliğinde öğle yemeği etkinliğinde bulundular. Yapılan etkinlik esnasında dereceye giren öğrencilerin hayli keyifli olması da dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.