Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

EĞİTİM 08.03.2018 - 18:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle ailelerine renkli zarflar ile duygu ve düşüncelerini içeren notlar yazdılar.
  Özel Kardelen Koleji Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İlköğretim öğrencilerinden velilerine kadınlar günü hakkında duygu ve düşüncelerini içeren minik notlar hazırlamalarını istedi. Kardelenlerin notlarını yazarkenki görüntüleri renkli görüntülere sahne oldu. Minik Kardelenlerin bu davranışları öğretmenleri tarafından da takdirde karşılandı. Kardelenli öğrencilerin sosyal sorumluluk sahibi kişiler olarak yetişmesinden büyük mutluluk duyan öğretmenleri, kadınlar gününün öneminden, kadınların yaşadıkları sorunlara kadar birçok konuda da öğrencilerine bilgilendirmeler yaptılar.   Kardelen Koleji ailesi de öğrencilerin bu etkinliği sayesinde velilerinin de Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlamış oldu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle ailelerine renkli zarflar ile duygu ve düşüncelerini içeren notlar yazdılar.

 

Özel Kardelen Koleji Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İlköğretim öğrencilerinden velilerine kadınlar günü hakkında duygu ve düşüncelerini içeren minik notlar hazırlamalarını istedi. Kardelenlerin notlarını yazarkenki görüntüleri renkli görüntülere sahne oldu. Minik Kardelenlerin bu davranışları öğretmenleri tarafından da takdirde karşılandı. Kardelenli öğrencilerin sosyal sorumluluk sahibi kişiler olarak yetişmesinden büyük mutluluk duyan öğretmenleri, kadınlar gününün öneminden, kadınların yaşadıkları sorunlara kadar birçok konuda da öğrencilerine bilgilendirmeler yaptılar.

 

Kardelen Koleji ailesi de öğrencilerin bu etkinliği sayesinde velilerinin de Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.