Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Eğitim Devam Ediyor

EĞİTİM 29.05.2018 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Eğitim Devam Ediyor

Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Koleji’nde Ortaokul öğrencilerine yönelik hazırlanan deneme sınavları ile eğitim-öğretim kesintisiz devam ediyor.
  Öğretim yılının son haftalarının yaşandığı şu günlerde bütün yılın yorgunluğa rağmen, Kardelen Koleji Ortaokulu öğrencileri okula devamlarını halen büyük ölçüde sürdürüyorlar. Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “2. Kanaat dönemi başında yaptığımız konu analizi deneme sınavına göre 2. Yarıyıla 1. Dönemin konu tekrarlarını yaparak başladığımız gibi mayıs ayında da aynı işlemi tekrarladık” dedi.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Çamcı şunlara vurgu yaptı; “Mayıs ayı ortalarında yaptığımız bir diğer konu analizi deneme sınavı sonucuna göre de ay sonuna kadar tüm eksik konuları tekrar edildi. Son yıllarda ek binaları ile alt yapısını büyük ölçüde tamamlayarak Orta Anadolu’nun en büyük kampüslerinden birisi haline dönüşen Kardelen Koleji’nde kampüs olmanın gereği olarak eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlere büyük önem vermekte yıl boyu tüm birimlerimizi öğrencilerimizin yararına en etkin şekilde kullanmaktayız.” Sosyal- kültürel faaliyetlerle birlikte öğrencinin bu süreçlerde öğretim seviyelerine akademik becerilerinin de en üst düzeye taşımak için tüm kadro olarak olağanüstü çaba ile çalıştıklarını ifade eden Çamcı, “ Geleceğin Liderlerini Yetiştirirken, velilerin ve toplumun kurumumuzun beklentilerinin farkındayız” dedi.  
Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Koleji’nde Ortaokul öğrencilerine yönelik hazırlanan deneme sınavları ile eğitim-öğretim kesintisiz devam ediyor.

 

Öğretim yılının son haftalarının yaşandığı şu günlerde bütün yılın yorgunluğa rağmen, Kardelen Koleji Ortaokulu öğrencileri okula devamlarını halen büyük ölçüde sürdürüyorlar. Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “2. Kanaat dönemi başında yaptığımız konu analizi deneme sınavına göre 2. Yarıyıla 1. Dönemin konu tekrarlarını yaparak başladığımız gibi mayıs ayında da aynı işlemi tekrarladık” dedi.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Çamcı şunlara vurgu yaptı; “Mayıs ayı ortalarında yaptığımız bir diğer konu analizi deneme sınavı sonucuna göre de ay sonuna kadar tüm eksik konuları tekrar edildi. Son yıllarda ek binaları ile alt yapısını büyük ölçüde tamamlayarak Orta Anadolu’nun en büyük kampüslerinden birisi haline dönüşen Kardelen Koleji’nde kampüs olmanın gereği olarak eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlere büyük önem vermekte yıl boyu tüm birimlerimizi öğrencilerimizin yararına en etkin şekilde kullanmaktayız.” Sosyal- kültürel faaliyetlerle birlikte öğrencinin bu süreçlerde öğretim seviyelerine akademik becerilerinin de en üst düzeye taşımak için tüm kadro olarak olağanüstü çaba ile çalıştıklarını ifade eden Çamcı, “ Geleceğin Liderlerini Yetiştirirken, velilerin ve toplumun kurumumuzun beklentilerinin farkındayız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.