Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Fidanlar Toprakla Buluşuyor

EĞİTİM 17.04.2018 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Fidanlar Toprakla Buluşuyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu öğrencileri, çevremizi ağaçlandırmak, şehitlerimizi meyve ağaçları ile isimlerinin sonsuza kadar yaşaması ve meyve vermesini sağlamak amacıyla fidan dikme projesi başlattı.
  Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi, doğal güzelliklerimizi günden güne tahrip edildiği bu zamanda, küresel ısınmadan iklim değişikliğine kadar her türlü çevre sorununun çözümüne katkı sağlamak, bölgemizin orman varlığını arttırmak ve öğrencilerimizin daha güzel ve daha sağlıklı yaşayacakları ortamlar oluşturabilmek için fidan dikmeye devam ediyor.   ‘Her gencin bir fidanı olsun ‘ anlayışı ile çalışmalara devam eden Kardelen Koleji proje kapsamında ağaç dikim etkinliğinden öğrenciye ağacın yetiştirilme sürecine dahil etmek gençler ve ağaç arasında duygusal bir bağ kurarak geleceğin yetişkin bireyleri olan gençlerin ağaç ve orman konusunda bilinçlenmesini sağlamak amaçlanmaktadır.   Kardelen Koleji Kampüsü’nde dikim alanı olarak ayrılan bölümde gerçekleşen ağaçlandırma çalışmasına Kardelen Koleji Yönetim Kurulundan Murat Karakaya, Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mert; fidan dikim aşamasında ve ağaçların yetiştirilmesi ile ilgili de uygulamalı bilgiler de verdi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu öğrencileri, çevremizi ağaçlandırmak, şehitlerimizi meyve ağaçları ile isimlerinin sonsuza kadar yaşaması ve meyve vermesini sağlamak amacıyla fidan dikme projesi başlattı.

 

Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi, doğal güzelliklerimizi günden güne tahrip edildiği bu zamanda, küresel ısınmadan iklim değişikliğine kadar her türlü çevre sorununun çözümüne katkı sağlamak, bölgemizin orman varlığını arttırmak ve öğrencilerimizin daha güzel ve daha sağlıklı yaşayacakları ortamlar oluşturabilmek için fidan dikmeye devam ediyor.

 

‘Her gencin bir fidanı olsun ‘ anlayışı ile çalışmalara devam eden Kardelen Koleji proje kapsamında ağaç dikim etkinliğinden öğrenciye ağacın yetiştirilme sürecine dahil etmek gençler ve ağaç arasında duygusal bir bağ kurarak geleceğin yetişkin bireyleri olan gençlerin ağaç ve orman konusunda bilinçlenmesini sağlamak amaçlanmaktadır.

 

Kardelen Koleji Kampüsü’nde dikim alanı olarak ayrılan bölümde gerçekleşen ağaçlandırma çalışmasına Kardelen Koleji Yönetim Kurulundan Murat Karakaya, Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mert; fidan dikim aşamasında ve ağaçların yetiştirilmesi ile ilgili de uygulamalı bilgiler de verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.