Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Galibiyet Üzerine Galibiyet

EĞİTİM 28.12.2016 - 16:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Galibiyet Üzerine Galibiyet

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Voleybol’da Yine Galip Oldu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Voleybol’da Yine Galip Oldu.   Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji Genç Erkekler Voleybol takımı yine açık ara galip oldu.   Özel Kardelen Koleji liseler arası düzenlenen, Voleybol maçını Merkez Anadolu Lisesi ile yaptı. 27.12.2016 Tarihinde Saat 11.00’de Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda başlayan karşılaşmasında, Özel Kardelen Koleji, Merkez Anadolu Lisesi’ni 3-1’lik skor ile kazandı. Büyük bir heyecana sahne olan maçın sonunda Kardelen Koleji Voleybol takımı rakipleri ile tokalaşarak dostluğunu bozmadı. Maçın sona ermesinin ardından Beden eğitimi öğretmeni Ayşegül Öztürk Kılıç şu açıklamalarda bulundu. “Okulumuz voleybol takımı bu güne kadar bi çok başarıya imza atarak rakiplerini bir bir mağlup ediyor. Maçları kazansak da Kaybetsek de en büyük galibiyetimiz dostluk olacaktır ve bu hiç bir zaman değişmeyecektir.” dedi. Bizde takım koçu Mehmet Durusu ve Voleybol takımına başarılarının devamını dileriz.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Voleybol’da Yine Galip Oldu.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Voleybol’da Yine Galip Oldu.

 

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji Genç Erkekler Voleybol takımı yine açık ara galip oldu.

 

Özel Kardelen Koleji liseler arası düzenlenen, Voleybol maçını Merkez Anadolu Lisesi ile yaptı. 27.12.2016 Tarihinde Saat 11.00’de Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda başlayan karşılaşmasında, Özel Kardelen Koleji, Merkez Anadolu Lisesi’ni 3-1’lik skor ile kazandı. Büyük bir heyecana sahne olan maçın sonunda Kardelen Koleji Voleybol takımı rakipleri ile tokalaşarak dostluğunu bozmadı. Maçın sona ermesinin ardından Beden eğitimi öğretmeni Ayşegül Öztürk Kılıç şu açıklamalarda bulundu. “Okulumuz voleybol takımı bu güne kadar bi çok başarıya imza atarak rakiplerini bir bir mağlup ediyor. Maçları kazansak da Kaybetsek de en büyük galibiyetimiz dostluk olacaktır ve bu hiç bir zaman değişmeyecektir.” dedi. Bizde takım koçu Mehmet Durusu ve Voleybol takımına başarılarının devamını dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.