MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde İlkokul 4.sınıf mezuniyet töreni düzenlendi

EĞİTİM 22.04.2019 - 13:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde İlkokul 4.sınıf mezuniyet töreni düzenlendi

Kardelen Eğitim Kurumları İlkokul 4. Sınıf öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde cüppe giyip kep atarak, İlkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşadılar.
  Kardelen Eğitim Kurumları İlkokul 4. Sınıf öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde cüppe giyip kep atarak, İlkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşadılar.   Kardelen Koleji Konferans salonunda slayt gösterileri ile başlayan mezuniyet programı Kardelen İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın açılış konuşmasını yapması ile devam etti. Sınıf öğretmenlerinin kendilerini tanıtmalarının beraberinde çiçek takdim edildi. 4. Sınıf mezuniyet töreniyle Kardelenler İlkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşayıp, veda programları düzenledi. Kardelen Koleji İlkokulu’nda 4 yıl boyunca öğretmenlerinin büyük bir özenle yetiştirdiği öğrencileri, mezun oldu ve ortaokula hazırlanmaya başlandı. Diplomalarının ve madalyalarının verilmesinin ardından Tandırevi Restaurantta mezuniyet yemeği yenildi. Arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlenen mezun Kardelenler gecenin sonunda ise mezuniyet pastalarını kestiler.   Mezuniyet Töreninde konuşan Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı şunları dile getirdi, “Kardelen Eğitim Kurumları olarak okulumuzun fiziki donanımları ile her türlü sosyal imkânlarına yeterli hale getirildi. Temel eğitimlerinin de birinci aşaması bu dönem sonu itibari ile sonuçlanacak ortaokula farklı bir versiyon farklı bir uygulama tarzına geçecekler, bu yıla kadar sınıf öğretmenlerinin anne yarısı, baba şefkati gözetiminde ve onların kanatları altında olan yavrularımız bu dönem sonu ile biraz daha kendi ayakları üzerinde duracaklar ama biz onları yine yakından takip ediyor olacağız. Ortaokul kurumsallaşmayı ve ekip olmayı gerektirir. Bu konuda Kardelen Koleji olarak her zaman hazırız. Mezun olmanın mutluluğunu aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşan öğrencilerimizi kutlar, başarılarının hayatları boyunca devam etmesini dilerim.”
Kardelen Eğitim Kurumları İlkokul 4. Sınıf öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde cüppe giyip kep atarak, İlkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Kardelen Eğitim Kurumları İlkokul 4. Sınıf öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde cüppe giyip kep atarak, İlkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Kardelen Koleji Konferans salonunda slayt gösterileri ile başlayan mezuniyet programı Kardelen İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın açılış konuşmasını yapması ile devam etti. Sınıf öğretmenlerinin kendilerini tanıtmalarının beraberinde çiçek takdim edildi. 4. Sınıf mezuniyet töreniyle Kardelenler İlkokulu bitirmenin mutluluğunu yaşayıp, veda programları düzenledi. Kardelen Koleji İlkokulu’nda 4 yıl boyunca öğretmenlerinin büyük bir özenle yetiştirdiği öğrencileri, mezun oldu ve ortaokula hazırlanmaya başlandı. Diplomalarının ve madalyalarının verilmesinin ardından Tandırevi Restaurantta mezuniyet yemeği yenildi. Arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlenen mezun Kardelenler gecenin sonunda ise mezuniyet pastalarını kestiler.

 

Mezuniyet Töreninde konuşan Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı şunları dile getirdi, “Kardelen Eğitim Kurumları olarak okulumuzun fiziki donanımları ile her türlü sosyal imkânlarına yeterli hale getirildi. Temel eğitimlerinin de birinci aşaması bu dönem sonu itibari ile sonuçlanacak ortaokula farklı bir versiyon farklı bir uygulama tarzına geçecekler, bu yıla kadar sınıf öğretmenlerinin anne yarısı, baba şefkati gözetiminde ve onların kanatları altında olan yavrularımız bu dönem sonu ile biraz daha kendi ayakları üzerinde duracaklar ama biz onları yine yakından takip ediyor olacağız. Ortaokul kurumsallaşmayı ve ekip olmayı gerektirir. Bu konuda Kardelen Koleji olarak her zaman hazırız. Mezun olmanın mutluluğunu aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşan öğrencilerimizi kutlar, başarılarının hayatları boyunca devam etmesini dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.