MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Karne Sevinci Yaşandı

EĞİTİM 08.06.2018 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Karne Sevinci Yaşandı

Özel Kardelen Koleji İlköğretim ve Lise öğrencileri 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının bitmesiyle birlikte karnelerini aldılar. Kardelenler karne sevinçlerini öğretmenleri ve velileri ile hep beraber yaşadılar.
  2017-2018 Eğitim- Öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlayan Kardelenli öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Öğretmenlerinin elinden karnelerini ve hediyelerini alan öğrenciler tatile uğurlandı. Kardelenler, dönem boyunca verdikleri emeklerin karşılığı karnelerini almanın mutluluğu içindeydi.   Kardelen Koleji Kampus alanında düzenlenen törende İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Kardelenli öğrencilere tatillerini nasıl değerlendirmeleri gerektiği, velilerin karne değerlendirmelerinde hangi yolu izlemeleri hususunda açıklamalarda bulundu. Bununla beraber öğrencilere yaz tatilinde bol bol dinlenmelerini aynı zamanda da derslerini de ihmal etmemeleri gerektiğini dile getirdi.   2 Haziranda yapılan LGS sınavında Kardelen Koleji Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Cesur Akün, 90 sorudan 88’ini doğru cevaplayarak ilimizde en iyi sonucu ulaşan öğrenci oldu. Henüz resmi açıklamalar bulunmazken Cesur Akün’ün İl Birincisi olmasına keskin gözü ile bakılıyor. Şampiyon Cesur Akün ödülünü Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’dan aldı. Kardelen Koleji Kampusunda düzenlenen tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.   Kardelen Koleji Kampusunda düzenlenen tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.
Özel Kardelen Koleji İlköğretim ve Lise öğrencileri 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının bitmesiyle birlikte karnelerini aldılar. Kardelenler karne sevinçlerini öğretmenleri ve velileri ile hep beraber yaşadılar.

 

2017-2018 Eğitim- Öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlayan Kardelenli öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Öğretmenlerinin elinden karnelerini ve hediyelerini alan öğrenciler tatile uğurlandı. Kardelenler, dönem boyunca verdikleri emeklerin karşılığı karnelerini almanın mutluluğu içindeydi.

 

Kardelen Koleji Kampus alanında düzenlenen törende İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Kardelenli öğrencilere tatillerini nasıl değerlendirmeleri gerektiği, velilerin karne değerlendirmelerinde hangi yolu izlemeleri hususunda açıklamalarda bulundu. Bununla beraber öğrencilere yaz tatilinde bol bol dinlenmelerini aynı zamanda da derslerini de ihmal etmemeleri gerektiğini dile getirdi.

 

2 Haziranda yapılan LGS sınavında Kardelen Koleji Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Cesur Akün, 90 sorudan 88’ini doğru cevaplayarak ilimizde en iyi sonucu ulaşan öğrenci oldu. Henüz resmi açıklamalar bulunmazken Cesur Akün’ün İl Birincisi olmasına keskin gözü ile bakılıyor. Şampiyon Cesur Akün ödülünü Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’dan aldı. Kardelen Koleji Kampusunda düzenlenen tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

 

Kardelen Koleji Kampusunda düzenlenen tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.