MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Kayıt Yoğunluğu Yaşanıyor

EĞİTİM 11.08.2018 - 09:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Kayıt Yoğunluğu Yaşanıyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Ortaokulu, Nevşehir halkından tam not aldı.
  Değişen sınav sistemlerine rağmen başarının adresi yine değişmedi, uzman eğitim kadrosuyla geleceğin liderlerini yetiştiren Kardelen Koleji yine en iyilerin adresi oldu. Türkiye'de 0,03'lük tek LGS birincisi Cesur Akün ile birlikte ilk 100 içerisinde 19 öğrencisi ile yer alan Kardelen Ortaokulu yeni eğitim-öğretim döneminde de kayıt yoğunluğu yaşıyor.   İyi bir gelecek için iyi bir alt yapının gerekliliğine inanan veliler Kardelen Koleji’nin yükselen başarı grafiğini taktirle karşılıyor.   106 öğrencisinden 81’ini Fen Liselerine yerleştiren Kardelen Ortaokuluna veliler büyük ilgi gösteriyor.   Öğrencilerine zaman ve stres yönetimi hakkında özellikle bilgilendirmelerde bulunduklarını belirten Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yaşanan yoğunluk ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çamcı; “Öncelikle 2018 LGS’de bu denli önemli başarıya imza atan tüm öğrencilerimi kutluyorum. Oldukça zor bir sınavdan alınlarının akıyla çıktılar. Öğretmenlerimizle, idareci kadromuzla yıl boyunca üstünde durduğumuz; doğru zaman kullanımı ve stres yönetimi neticesinde hem bireysel hem de kitlesel olarak elde edilen bu başarı bizleri ziyadesiyle memnun etti. Nevşehir'de sınava giren tüm öğrenciler içerisinde ilk 100 öğrenciden 19'unun Kardelen Koleji öğrencisi olması ve yine ilimizin tek LGS birincisinin Kardelen Koleji’nden çıkması bizler için büyük bir gurur kaynağı oldu. Bu başarı tablosunun bir yansıması olarak da okulumuzda yaşanan kayıt yoğunluğuna büyük ilgi için tüm velilerimize ayrıca teşekkür ederim" dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Ortaokulu, Nevşehir halkından tam not aldı.

 

Değişen sınav sistemlerine rağmen başarının adresi yine değişmedi, uzman eğitim kadrosuyla geleceğin liderlerini yetiştiren Kardelen Koleji yine en iyilerin adresi oldu. Türkiye'de 0,03'lük tek LGS birincisi Cesur Akün ile birlikte ilk 100 içerisinde 19 öğrencisi ile yer alan Kardelen Ortaokulu yeni eğitim-öğretim döneminde de kayıt yoğunluğu yaşıyor.

 

İyi bir gelecek için iyi bir alt yapının gerekliliğine inanan veliler Kardelen Koleji’nin yükselen başarı grafiğini taktirle karşılıyor.

 

106 öğrencisinden 81’ini Fen Liselerine yerleştiren Kardelen Ortaokuluna veliler büyük ilgi gösteriyor.

 

Öğrencilerine zaman ve stres yönetimi hakkında özellikle bilgilendirmelerde bulunduklarını belirten Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı yaşanan yoğunluk ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çamcı; “Öncelikle 2018 LGS’de bu denli önemli başarıya imza atan tüm öğrencilerimi kutluyorum. Oldukça zor bir sınavdan alınlarının akıyla çıktılar. Öğretmenlerimizle, idareci kadromuzla yıl boyunca üstünde durduğumuz; doğru zaman kullanımı ve stres yönetimi neticesinde hem bireysel hem de kitlesel olarak elde edilen bu başarı bizleri ziyadesiyle memnun etti. Nevşehir'de sınava giren tüm öğrenciler içerisinde ilk 100 öğrenciden 19'unun Kardelen Koleji öğrencisi olması ve yine ilimizin tek LGS birincisinin Kardelen Koleji’nden çıkması bizler için büyük bir gurur kaynağı oldu. Bu başarı tablosunun bir yansıması olarak da okulumuzda yaşanan kayıt yoğunluğuna büyük ilgi için tüm velilerimize ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.