Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde kayıt yoğunluğu yaşanıyor

EĞİTİM 25.01.2019 - 18:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde kayıt yoğunluğu yaşanıyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji’nde erken kayıt yoğunluğu yaşanıyor.
  5-6 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Kardelen Koleji Bursluluk Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından veliler Kardelen Koleji’ni ziyaret ederek, kayıt görüşmeleri yapılıyor. Nevşehir’de ayrıcalıklı eğitim ortamı sunan Kardelen Koleji bursluluk sınav sonuçları doğrultusunda İlkokul’dan Ortaokul’a her kademede kayıt almaya devam ediyor. İyi bir gelecek için iyi bir alt yapının gerekliliğine inanan veliler Kardelen Koleji’nin yükselen başarı grafiğini takdirle karşıladıklarını ifade ediyor. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, bursluluk sınav sonuçları ile birlikte velilerin Kardelen Eğitim Kurumlarına büyük ilgi gösterdiklerine dikkat çekerek şunları belirtti.; “ Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı bursluluk sınavlarımız Nevşehirli velilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavlarımıza kayıt görüşmelerine gelen velilerimiz beğenilerini sunuyor.” Bu nedenle 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar her kademede kayıt başvurusu aldıklarını belirten İlköğretim Müdürü Çamcı, Nevşehir velilerinin ilgisine ve teveccühlerine karşı teşekkürlerini iletti.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji’nde erken kayıt yoğunluğu yaşanıyor.

 

5-6 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Kardelen Koleji Bursluluk Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından veliler Kardelen Koleji’ni ziyaret ederek, kayıt görüşmeleri yapılıyor. Nevşehir’de ayrıcalıklı eğitim ortamı sunan Kardelen Koleji bursluluk sınav sonuçları doğrultusunda İlkokul’dan Ortaokul’a her kademede kayıt almaya devam ediyor.

İyi bir gelecek için iyi bir alt yapının gerekliliğine inanan veliler Kardelen Koleji’nin yükselen başarı grafiğini takdirle karşıladıklarını ifade ediyor. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, bursluluk sınav sonuçları ile birlikte velilerin Kardelen Eğitim Kurumlarına büyük ilgi gösterdiklerine dikkat çekerek şunları belirtti.; “ Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı bursluluk sınavlarımız Nevşehirli velilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavlarımıza kayıt görüşmelerine gelen velilerimiz beğenilerini sunuyor.” Bu nedenle 4. Sınıftan 8. Sınıfa kadar her kademede kayıt başvurusu aldıklarını belirten İlköğretim Müdürü Çamcı, Nevşehir velilerinin ilgisine ve teveccühlerine karşı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.