Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi

EĞİTİM 19.11.2018 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi

Nevşehir’in Öncü Eğitim Kurumu Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında Mevlid –i Nebi etkinlikleri düzenlendi.
  Sevginin ve paylaşmanın ön plana çıktığı Mevlid Kandili dolayısıyla Mevlid-i Nebi etkinlikleri Kardelen Koleji yemekhanesinde hazırlanan stand ile kutlandı. Kardelen Koleji İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Esra Deniz tarafından yapılan hediyeler öğrenci ve öğretmenlere verildi. Öğle yemeği çıkışında öğrencilere gül suyu ve lokum ikram edildi. Ayrıca öğretmenler için hazırlanan üzerinde hadis yazılı magnetler hediye edildi.   Öğrencilere farkındalık kazandırmak adına bu tür etkinlikleri önemseyen Kardelen Koleji, Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilere verilmek istenilen mesajları böyle çalışmalar yaparak uygulama fırsatı bulmaktadır.
Nevşehir’in Öncü Eğitim Kurumu Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında Mevlid –i Nebi etkinlikleri düzenlendi.

 

Sevginin ve paylaşmanın ön plana çıktığı Mevlid Kandili dolayısıyla Mevlid-i Nebi etkinlikleri Kardelen Koleji yemekhanesinde hazırlanan stand ile kutlandı. Kardelen Koleji İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Esra Deniz tarafından yapılan hediyeler öğrenci ve öğretmenlere verildi. Öğle yemeği çıkışında öğrencilere gül suyu ve lokum ikram edildi. Ayrıca öğretmenler için hazırlanan üzerinde hadis yazılı magnetler hediye edildi.

 

Öğrencilere farkındalık kazandırmak adına bu tür etkinlikleri önemseyen Kardelen Koleji, Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilere verilmek istenilen mesajları böyle çalışmalar yaparak uygulama fırsatı bulmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.