Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde nevruz kutlaması

EĞİTİM 21.03.2019 - 23:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde nevruz kutlaması

25 yıldır Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Kardelen Eğitim Kurumları, baharın gelişini müjdeleyen Nevruz’u kutladı.
  Kardelen Eğitim Kurumları baharın gelişini müjdeleyen Nevruz’u kutladı. Okul bahçesinde ateş yakıp üstünden atlayan öğrenciler çeşitli oyunlar oynayıp, türküler eşliğinde halay çekti.   Baharın müjdecisi olan ve ‘Yeni Gün’ anlamına gelen Nevruz, Kardelen Eğitim Kurumlarında çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Öğrencilerin doyasıya eğlendiği Nevruz Kutlaması'nda Gökbörü Geleneksel Türk Okçuluğu Kulübü tarafından da ok atıldı. Kardelenli öğrenciler, Nevruz Bayramı'nı birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Etkinlikte unutulmaz bir gün yaşamanın tadını çıkaran öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunan okul yönetimine de teşekkür etmeyi ihmal etmediler.
25 yıldır Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Kardelen Eğitim Kurumları, baharın gelişini müjdeleyen Nevruz’u kutladı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları baharın gelişini müjdeleyen Nevruz’u kutladı. Okul bahçesinde ateş yakıp üstünden atlayan öğrenciler çeşitli oyunlar oynayıp, türküler eşliğinde halay çekti.

 

Baharın müjdecisi olan ve ‘Yeni Gün’ anlamına gelen Nevruz, Kardelen Eğitim Kurumlarında çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Öğrencilerin doyasıya eğlendiği Nevruz Kutlaması'nda Gökbörü Geleneksel Türk Okçuluğu Kulübü tarafından da ok atıldı. Kardelenli öğrenciler, Nevruz Bayramı'nı birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Etkinlikte unutulmaz bir gün yaşamanın tadını çıkaran öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunan okul yönetimine de teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.